Conduc atat de prost incat, astazi GPS-ul meu mi-a zis:
-La 20 de metri virati la stanga si opriti pentru ca eu cobor
Vede Bula ceva scris pe un gard: Atentie! Papaga rau! Intra el sa vada grozavia si se apropie de o colivie. Cand il vede, papagalul spune:
- Azor, sari pe el!
Ion vine de la servici foarte suparat, pus rau pe cearta.
Maria il astepta cu mancarea pusa pe masa.
Ion, vazand ca totul e in regula, ia farfuria si o arunca pe fereastra.
Maria, fara sa stea pe ganduri, ia masa si scaunul si le arunca pe geam spunand:
- Am inteles, vrei sa mananci in gradina!
Un taran mergea cu calu` cu caruta prin padure si cainele pe langa caruta cum se obijnuia.Si asta tot biciuia calu` si biciuia calu` si la un moment dat se intoarce calu` si zice:
-Apoi nu mai da ma!
Asta, speriat, arunca biciu`, sare din caruta si se baga sub o tufa.In acel moment, cainele, se lipeste de stapan, si cu ochii tintiti in ochii stapanului zice cainele:
-Sa orbesc ce m-am speriat cand o vorbit calu`!
O blonda primeste de la iubitul ei niste bani ca sa cumpere o oaie de Paşte.Cheltuieşte ea toţi banii la Mall.Îi spune unei prietene:
-Fata am cheltui toti banii de la iubitul meu... si trebuia sa iau un miel!
-Lasa fata ca e un fermier care daca ii ghicesti cate oi are iti da o oaie... si eu stiu cate are si iti spun.
Se duce blonda la fermier si il intreaba :
-Daca iti spun cate oi ai imi dai una?
-Da
-Ai 3000 de oi
-Bravo alegeti o oaie
Zis si facut ...cand blonda vrea sa plece vine a geamul masinii fermierul si spune:
-Te rog iti dau 2 oi dar da-mi cainele inapoi!
Era o doi oamei in desert pe unul l-a muscat un sare veninos de puta ei gasesc un telefo sun la urgente rasoune fata de la urgente. -Prietenul meu a fost muscat de puta ce sa fac. - Uniti cele doua punte. al doile zice cel care a fost muscat. - Ce zice ce zice. Saunim cele doua puncte. -Si apoi ce. - Puneti un bandaji. cel de jos spune. -Ce zice ce zice. -Sa punem un bandazi. - Apoi suget veninul. -Ce zice ce zice. -Zice ca o sa mori
Shadow82838 întreabă: