| Λndrei a întrebat:

Care erau cele mai bune metode de copiat ale voastre in liceu? Sau "sunt"? big grin

19 răspunsuri:
| AllinaDaniella a răspuns:

Inregistrarea lectiilor pe telefon si in timpul testului conectam telul la casti si dadeam drumul la par sa nu se vada castile si dadeam drumul la inregistrare rolling on the floor Sau copiute in penar si penarul deschis. Copiute pe sub dres si trageam fusta putin mai sus la test laughing D'astea

| RebelleGirl97 a răspuns:

Poi...scrie pe banca cu creionul sa poti sterge dupa, poze cu telefonul il pui in penar ori in poala scrii pe picior si in timpul testului pui picior peste picior cum stati voi baietii si ridici blugii cam att tongue sper sa te ajute si mai e cv pui biletele in capacul de la pix si le scoti te uiti vezi tu cum faciwinking

| Λndrei explică:

Hai mai bagati ca dau funda la cea mai traznita metoda laughing Bravo Alina,stateai cu fusta "putin mai sus" asta inseamna ca baietii de la tine din clasa care stateau pe laterala erau fericiti cand era un test in program asa-i? laughing, glumesc, nu ma fa pervers! laughing

| AllinaDaniella a răspuns (pentru Λndrei):

Asta nu stiu, eram captata de "febra" testelor in clipele alea laughing Sau 1 data la fizica, am pus 1 foaie cu formulele deasupra catedrei, adica desupra tablii de scris (deasupra profei cu alte cuvinte) si spre uimirea noastra, nu si-a dat seama absolut deloc laughing

| pisicuta13 a răspuns:

Eu sincera sa fiu imi pun copiute in meneca si in timpul testului le scot si ma uit pe ele fara sa vada profa. Sau imi scriu foarte mic pe mana si imi ridic maneca si copii foarte repede si usor.

| NoChanceForUs a răspuns:

Scrisul pe bancă... aveam romane acolo, când trecea proful/profa pe lângă banca mea mă întindeam cu totul pe bancă.

| DeeaUcideVisse a răspuns:

Pai eu imi scriam lectia pe servetele ...mda intr-o zi s-au prins profii laughing) rolling on the floor

| Allix13 a răspuns:

Scrii pe scaun si apropo ai postat pe categorie gresita

| stejara2 a răspuns:

Scriam pe banca, pe penar, pe copertile cartilor sau caietelor, chipurile le puneam unele peste altele inchise, dar cel mai bine le puteam scrie pe perete, stateam langa perete., sau daca eram la geam, scriam pe lemnul chenarului, acum cu termopanele eu stiu?

| Arisu a răspuns:

Eu imi scriam notite pe picioare,ma imbracam in fusta si go la scoala cu picoarele murdare big grin da imi sciam mai sus de genunchi ca sa nu sa se observe sau imi inregistram raspunsurile pe telefon si la lectie imi dadeam drumul la par sau veneam cu parul pe spate si-l dadeam in fata ca sa nu sa se observe castile si ascultam,am facut eu foarte multe d; astea,dar preferata mea este cind imi scriu intr-un caiet, undeva la mijloc, si imi ceream permisiunea sa lucrez cu maculatorul happyhappy

| Andrutzikka a răspuns:

Poii eu nu`s la liceu dar ma rog, poti sa-i spui prefului, prefei ca nu poti sa scrii pe banca si pui o foaie in care scrii raspunsurile. smugSau, daca ai smartphone dai puutsin pe net:]]]Si mai e inca una.Completezi acolo unde stii, pe urma ii ceri profei voie sa te duci la WC:]]]Si acolo vezi. smug

| lenalle a răspuns:

Jeez~~~cu astea te prind sigur~~`cum am facut eu prima data~~anul asta la liceu la istorie~~`iti scrii lectia pe o foaie sparat lasand sus loc liber~~~o pui undeva de unde o poti lua usor~~~apoi in timpul orei scrii pe foaia de test ce vrei u~~~si la sfarsit scrii pe cea unde ai scris lextia numele si test si o dai~~~asta tine in kazul in care iti da sa scrii ce sti u din lectye sau lectya~~in rest faza k telefonul/inregistrare o stie toata luma~~^^

| TheGrayWolf21 a răspuns:

Inca nu merg la liceu da am idei.
1. Pune copiute in sandwichi(scrise cu un pix cu aroma de capsuni)si le ti in gura pana la test si te faci ca stranuti(cu mana la gura)dar de fapt le dai drumu in mana sa le citesti.
2.Scrisu indescifrabil e o super-tehnica! Uite cum e inveti literele si cifrele altfel de exemplu :a=b, s=e 3=5. (e cam greu sa-l creezi si sa-l inveti)si scrii pe mana Exsadtestul de istorie)In ce an a fost Bomba dela Hiroshima? si te uiti pe mana pe care scrie 7654 (asta insemnand 1945) 7=1 6=9 5=4 4=5.
Plusu e ca daca te prinde profu nu patesti nimic ca nu are sa-si dea saeama daca-s copiute sau tatuaje facute cu stiloul.
3.Brelocul alfa, Casca invizibila sau stiloul mini-reportofon(din pacate nu se mai fabrica): Brelocul alfa era un breloc care il; legai cu wirles la o camera si era mic puteai vedea numai tu+ ca era si el incorporat cu o camera si mini statie(ca sa vorbesti cu alte breloace) cineva de acasa(cu un breloc)arata raspunsurile si tu copiai.Casca invizibila era o casca micuta care avea microfon incorporat(vorbeai in soapta cu cineva si iti zicea raspunsurile). stiloul mini-reportofon era un stilou cu care scriai si avea legatura wirles cu o mini casca camumflata puteai inregistra(raspunsurile) cam 3 ore.
Sper ca te-am ajutat.
PS:mai stiam da nu mai pot sa scriu ca mi-a disparut cursonul.

| Liquor a răspuns:

Pai.banuiesc ca ai si tu o coperta dinaia mai transparenta. scrie rasp pe o foaie, punele deasupra cartii si apoi pune coperta, cere voie sa pui foaia de test pe o carte sub pretextul ca vrei sa scrii mai bine.si voila.ia-ta testul de nota 10, euf ac asta de 4 ani de zile si nu m-a prins nimeni(sunt cls 11)hee hee

| AndreiFLT a răspuns:

Eu, sincer pun raspunsuri pe servetele, sau imi pun o bucatica de hartie in ciorap si ma fac ca ma leg la sireturi mai este o varianta sa scrii raspunsuri pe perete.Sunt o groaza de metode!

| FlorinDiablo a răspuns:

Eu am micro casca pentru copiat o bag cam 1 cm in ureche si ascult lectia de pe tel sau imi spune alt coleg

| toxik a răspuns:

Caietu sub scaun love struck, fituicile bagate prin buzunar confused laughing si totul merge perfect love struck

| elenutzarouzz a răspuns:

Prima oara ...la ora de engleza laughing
lu-am un pix care nu mai scria si scriam pe foaie niste verbe cand ne dadea ea le stiam perfect laughing) am luat de 2 ori 10
dar apoi a prins pe cineva si nu a mai mers laughing)

| DracusorImpielitat a răspuns:

Iti zic eu una pe care o folosesc cu succes. Scriu pe o foaie alba lectia toata cu un pix fara pasta, care lasa urma. Si pun foaia aia sub test, si ca sa vad trag testul si ma uit.

Întrebări similare