| StellaFitz a întrebat:

Care este cea mai urata intamplare din viata voastra.adica cand cineva v. a facut de ras...si mureati de rusine.sau vreo profesoara.sau cineva v. a facut sa va simtiti oribil si toti radeau de tine. cea mai tare.:Fundoiiiiiiiiiiiiiii!:XOXO!

Răspuns Câştigător
| Inutza0102 a răspuns:

Poiii in clasa a 4 a la banchet am mers la brasov.Eram 4 fete in camera mea si 5 baieti veeau mereu la noi in camera.Un baiat stefan si-a luat o masca de fantoma si a pus-o pe masa exact peste cheia de la camera fetelor.Trebuie sa mentionez ca noi ne-am dat seama de asta dupa intamplare.Ei, baietii, au stins becul si cand l-au aprins nu am mai gasit cheia.Ne-am dus la receptie si am intrebat cat costa o broasca si cheia.Costa 180lei.Practic noi, cei care eram in camera trebuia sa platim 20 lei fiecare pers.Fiindca era ultima zi din sase eu imi cheltuisem toti bani.Mi-au mai ramas doar 30 lei.O fata a inceput si sa planga! Eu le-am zis ca n-are unde sa fie si sa o cautam.Ne-am uitat peste tot pe jos si sub paturi dar degeaba! Dupa cateva minute, eu am calcat pe cheie si nici nu imi dadusem seama.Dar baiatul care a pierduto s-a uitat in jos si a vazut-o! Am fost atat de fericita ca am gasit-o de era cat peaci sa cad pana la receptie cu ea in mana.Dar sincera sa fiu eu nu ma panicasem deloc! Funda plzz? Mai am multe lucruri belea legate de toate excursiile mele, dar nu mai am timp!

8 răspunsuri:
| AnonimulxD112 a răspuns:

Poii ca ziua de astazii. era cu 2 colegele de`ale mele si ne jucam ascuna. in scoala... si s-a bagat o colega in jocul nostruu si ma trantit pe jos si \m-a luat de picioare siicu spatele jos pe podea ma plimba pe tot holuu x_x ioii si se radea de mine clasele de a 8 si dea 11 x_x am muritlaughing dar totusir nu am mai vb 3 ore cu colega aiasad oh go on oricum ea era tiganca dar mrg. eu zic ca aastazi a fost o zii ft nasphasad

| bogdan324 a răspuns:

Atunci cand cand te-am dezbracat de pantaloni la scoala si toata clasa radea de tinestraight face incetati cu intrebarile stupide si postati la categoria potrivita!

| StellaFitz explică (pentru bogdan324):

Draga Bogdan324 care e problema? eu vreau raspunsuri amuzante.de ce spui ca nu e potrivita categoria.waiting.

| bogdan324 a răspuns (pentru StellaFitz):

Comics=categorie la care trebuie postate comicuri,macar puteai sa postezi la Trivia/Amuzante,apropo comic pe engleza inseamna benzi desenate,deci daca desenai ceva in paint sau nu stiu unde puteai posta aici,comic in engleza se aseamana cu cuvantul comic din romana, care inseamna amuzant, dar sper ca acum stii.

| Anonimus905 a răspuns (pentru StellaFitz):

Deci daca vrei raspunsuri amuzante vrei sa razi si tu de noi?

| StellaFitz explică (pentru Anonimus905):

Ce rai sunteti!

| Cristianne a răspuns (pentru StellaFitz):

Și de ce nu am fi răi?

Apropo,ai dat funda aia la o persoană care nici nu cred că te-a făcut să râzi.

Sau mă rog,dacă te-a făcut să râzi, înseamnă că sunteți una și aceeași persoană, că altfel nu-mi explic.

| LëxRóck a răspuns (pentru Cristianne):

Vorba ta! Acea persoana poate e ea pentru ca e o prostie ce a zis nu e amuzant>E mai mult de *groaza*(haha)