Un barbat casatorit se hotaraste sa lucreze peste program pentru a ramane singur cu cu secretara sa, o tipa foarte sexi. Ii telefoneaza sotiei si inventeaza o scuza iar apoi o invita pe secretara la cina. Seara se dovedeste un success, iar cei doi sfarsesc in apartamentul secretarei. Dupa doua ore de amor, tipul se duce in baie sa se aranjeze, dar ghinion: observa o pata vanata pe gat... rezultat al sarutarilor senzualei secretare. Tipul intra in panica si incearca sa se gandeasca la o scuza pentru sotie.
Ajuns acasa, imediat ce deschide usa, cainele ii iese vesel in intampinare. Imediat ii vine ideea salvatoare: se tranteste pe covor simuland o lupta cu cainele, apoi se ridica acoperindu-si gatul cu mana:
- Ia uite draga ce mi-a facut nebunul asta de caine!
- Tie? Asta e nimica toata! Uite ce mi-a facut mie la sani!, spuse tipa descheindu-si bluza
2 copii erau pe strada. Pe unul il chema Ion si pe unul il chema mă- sa acasă.
Doi prieteni se intalnesc dimineata la cafea, dintre care unul cu un ochi
vanat.
- Ce-ai patit la ochi? il intreaba celalalt.
- M-a lovit nevasta.
- De ce?
- I-am zis "TU".
- Doamne iarta-ma, dar care este relatia la voi in familie ca te-a lovit
pentru asta?
- Pai aseara cand mancam mi-a zis: "Stii draga, noi n-am mai facut sex de
trei luni". Si eu i-am zis: "Poate TU!"
Un tip isi conduce prietena acasa, noaptea dupa discoteca. Cand ajung in fata casei tipu se sprijina de stalpul portii si incepe vrajeala. Si baga el acolo de toate, dupa vreo 15 minute iese tatal fetei la usa.
- Stii.o zis nevasta-mea ca se culca ea cu tine.numa ia mana de pe interfon!
O mama era disperata si nu vroia sa-si marite fiica cu Abdul.
Se tot gandeste cum sa scape de el si ii vine o idee. Se duce la Abdul si ii zice:
- Fiica mea nu se poate marita decat cu cineva care are 3 masini.
- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul cumpara.
Vine Abdul cu masinile, mama disperata nu stie ce sa faca, dar ii vine alta idee:
- Abdul fiica mea se marita cu tine daca ai cel putin 3 vile.
- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul cumpara.
Si cumpara Abdul vila la mare, vila la munte, vila in strainatate.
Mama disperata nu stia ce sa mai faca. Sta si se gandeste si zice:
- Bine mai Abdule o sa-ti dau fata dar trebuie sa stii ca fiica mea se poate marita numai cu cineva care o are de 30 cm.
- Abdul iubeste, Abdul doreste, Abdul mai taie.
Băi,de ce adminii nu se uită înainte de a aproba o întrebare? Pe bune, sub întrebarea asta e exact aceeași întrebare.
Crezi ca administratorii au timp sa citeasca fiecare intrebare?