Stiu mai multe.O sa ti le zic pe cele mai tari:
1.Un chinez, vine in vizita la o ruda din Romania, desi nu stia romana.Este atacat de niste hoti, care aproape il omoara si este dus la spital.Ruda din Romania se duce sa il viziteze.Se aseaza in pat langa el.Chinezul incepe sa spuna niste cuvinte de neinteles.Repeta de vreo trei ori, dupa care moare. Ajunsa asacasa, ruda se uita in dictionar sa vada ce inseamna ceea ce spusese chinezul:"Da-te de pe tubul meu de oxigen".
2.Un roman se duce in Africa la un restaurant.
-Ce aveti de mancare?
-Ciorba de balumba,friptura de balumba,piure de balumba.
-Bine.Da-mi cate o portie din fiecare.
Termina romanaul de mancat, se duce la chelner si intreaba:
-Unde este toaleta?
-Toaleta? NUU! Te duci in tufisuri, scoti balumba si te pisi!
Nu e el cel mai tare dar e super: Un muncitor termina de pus mocheta intr-o camera dupa care vrea sa iasa sa fumeze o tigara. Cum nu-si gaseste pachetul de tigari se intoarce in camera sa-l caute. Vede o umflatura chiar in mijlocul camerei, sub mocheta proaspat pusa. Isi zice ca nu are sens sa scoata mocheta pentru un pachet de tigari, asaca isi ia ciocanul cel mai mare si arde vreo doua lovituri ca sa niveleze locul.
Tocmai atunci intra in camera proprietar ul, care-i spune:
- Uite, ti-am gasit pachetul de tigari, l-ai lasat in bucatarie. Acum de-as mai gasi si hamsterul, ca nu e pe nicaieri.
Un cuplu, noaptea in parc, pe o bancă.
Ea:
- Iubitule, scoate ochelarii. Îmi agăţi dresurile.
După 5 minute:
- Iubitule, pune inapoi ochelarii, ai început să lingi banca.
sau: O fetita vede pe strada un catel care tocmai facea vrute si nevrute cu o catelusa si il intreaba pe tatal sau ce fac. Tatal, jenat, ii raspunde:
- Catelusa nu vrea sa se duca acasa si cainele incearca sa o duca el acasa.
- Ahaa… asta era ieri cu mama, noroc ca se tinea bine de chiuveta, altfel postasul o ducea in mod sigur la posta…
multa bafta sper ca te-am distrat un pic!
Un roman ajuns in Franta, isi ia petit dejuner(paine,unt,marmelada, croissant), cand un francez, mestecandu-sinelipsita sa guma, se aseaza linga el. Romanul il ignora in mod vadit, dar in ciuda acestui lucru francezul il apostrofeaza:-Voi painea o mancati toata? Romanul prost dispus:-Evident.Francezul facand un balon cu guma:-Noi nu. Noi in Franta mancam doar miezul, coaja o adunam intr-untomberon, o reciclam, o transformam in croissant si o vindem inRomania.Romanul pastreaza tacerea.Francezul insista:-Voi puneti marmelada pe paine? -Evident.Francezul intorcand guma intre dinti si ranjind, zice:-Noi nu.In Franta, la micul dejun, noi mincam fructe proaspete, darpunem toate cojile si ramasitele intr-un tomberon, le reciclam, facemmarmelada si o vindem in Romania. Atunci romanul intreba:-Voi francezii faceti sex?-Binenteles, raspunde francezul cu un zimbet imens.-Si ce faceti cu prezervativele folosite, continua sa intrebe romanul.-Le aruncam, binenteles-Noi nu, continua romanul. In Romania, le strangem intr-un tomberon, le reciclam, le transformam in guma de mestecat si le vindem inFranta.