| IoIo11 a întrebat:

Caut admina pentru o pagina de Fb. Lasa`ti mesaj cu varsta si link`ul de la profilul vostru de pe Fb. Trebuie sa aveti peste 12 ani si sa scrieti CORECT GRAMATICAL! Mai am oferte de la fete care isi doresc... dar nu vreau sa fac vreo greseala alegand o persoana nepotrivita. Pagina e legata de anime-uri. O am de 4 zile si deja am trecut de suta de like-uri (avand in vedere faptul ca sunt pagini care au 2/3 luni vechime si nu au trecut de 100 de aprecieri ). Multumesc pentru timpul acordat citirii acestei propuneri. La revedere!

7 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Ma uimesti! Esti unul dintre putinii de pe acest site care scrii corect. Eu sunt batran si vad din ce in ce mai multi copii scriind ca anlfabetii. Felicitari! Ma bucur.

| IoIo11 explică (pentru Salontanul):

Va multumesc! happy

| 0NewLife a răspuns (pentru Salontanul):

Domnule Salontanul, aș avea o mica rugăminte la dumneavoastra. Nu vreau sa va simțiți atacat, dar va rog sa nu-i mai corectați pe toți copiii care nu scriu corect, va spun sigur, daca veți continua, o sa strangeti din ce in ce mai multi "dușmani".
Încă odată, nu as vrea sa va simțiți atacat.

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru 0NewLife):

N-are nimic. In felul asta ajut la pastrarea limbii romane. Macar de aici sa invete ceva daca la scoala nu fac nimic. Chiar mi s-a parut excelenta ideea cu scoala pe net. Ar fi bine daca as gasi mai multi care sa adere la acesta idee. Eu daca-mi fac dusmani pe net nu mai conteaza. Oricum sunt batran si nu mai am mult pana la "sfarsit". Ce-o sa faca? O sa ma impuste? Mor cu 5 ani mai repede si gata! Multumesc oricum pentru sfat. Vezi? Asta-i diferenta intre mine si voi cei tineri. Eu nu iau un sfat ca o jignire. Invatati sa respectati si parerile altora. Le luati prea personal si de asta ies multe scandaluri, batai si crime.

| 0NewLife a răspuns (pentru Salontanul):

Inca odata, mii de scuze daca v-ati simtit atacat. Ok, ok sunt de acord cu ideea dumneavoastra, dar credeti ca puteti transforma un analfalfabet care nu stie cand se scrie cu un "i" sau cu 2 "ii" intr-un om care scrie corect?
Sunt de acord cu ideea dumneavoastra, dar am vrut sa spun ca o sa deveniti antipatic din ce in ce mai multor persoane.(nu ca eu as fi una dintre ele)

Salontanul
| Salontanul a răspuns (pentru 0NewLife):

Nu m-am simtit atacat, stai linistit. Nu trebuie sa-ti ceri atatea scuze. Cred ca isi va corecta macar acea greseala. Isi va da seama chiar in subconstient si in timp o va face. Spusul in fata are mai mare sfect tocmai prin faptul ca cei mai multi se simt atacati.

| IoIo11 explică:

laughing)))))))