| RoryM a întrebat:

Ce aniime cel mai mult v-au placut gen:
fantastic,romance, actiune
please
mersi

9 răspunsuri:
| Coloringthevoid a răspuns:

S.A.O se potriveste perfect cu descrierea.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Deci cel mai mult mi-a placut Sword Art Online, pentru ca se prezinta o poveste foarte frumoasa de dragoste. Pe langa asta este un anime de actiune, fantasty si cam toate genurile intr-unul. Cand vedeam un episod ma simteam ciudat pentru ca ma intriga poveste de dragoste dintre cei 2, si ce s-ar putea intampla in continuare, parca nici nu voiam sa ma mai uit ca stiam ca dupa un alt episod, iar o sa ma gandesc la asta happy.
Asta a fost cel mai frumos dupa parerea mea. Mie unul, mi-a trezit mute emotii ca sa zic asa happy, si as putea vorbii o zi intreaga despre asta.

Whatever, un alt anime a fost: Akame ga kill.
Tot la fel: actiune, romance, fantastic, si comedie, oarecum.
Dar pe masura ce treceau episoadele, se pierdeau incet incet multe personaje de care te atasai. Si acum am un gust amar de la el laughing Dar mi-a placut.

As mai enumera 2 animeuri care mi-au mai placut.
Unul este Tokyo Ghoul. E un anime de actiune. Avea si faze mai violente atat fizice cat si psihice happy.

Si celalalt a fost: hataraku maou sama.
Un anime de comedie happy

As putea sa te intreb si pe tine, ce anime ti-a placut cel mai mult si de ce?

| RainmakerX a răspuns:

In primul rand banuiesc ca ai vazut deja SAO, de fapt, sunt convins de asta asa ca o sa-ti recomand altceva.

Rakudai Kishi No Chivalry -are 12 episoade pline de ceea ce cauti tu
Mi-a placut foarte mult, a aparut in octombrie 2015.

Altele ar mai fi si Charlotte, Inou Battle si desigur No Game No Life, care nu este el un romance desavarsit dar are actiune si fantasy.

Alte variante : Danmachi, Noragami, Devil is a part timer *oarecum... chiar daca ar vrea sa fie actiune, este mai mult comedie*.

In fine... daca nu l-ai vazut deja Rakudai Kishi este un "must see".

Succes!

Ps: Am uitat de Kyoukai No Kanata.
Cel mai frumos romance,actiune, fantasy pe care l-am vazut. Nu are el bataliile cu sabii precum in SAO si Rakudai Kishi dar compenseaza cu mult in alte locuri. Povestea este de 10. La SAO daca stam sa ne gandim... mare parte din poveste reprezinta primele 12 episoade,restul fiind ceva facut intrucat anime-ul a fost un succes.

Sa te uiti la Kyoukai No Kanata.
De ce?

Are tot ce vrei. Actiune,Fantasy,Romance,Drama, Comedie, Slice of Life. Este ceva gen all in 1. Nu vei regreta!

| zqxvdeea a răspuns:

Tokyo Ghoul, Amnesia, Kaichou wa maid sama, Itazura na kiss, Ao No Exorcist, 07-ghost, Vampire Knight, Death Note

| sokeging a răspuns:

Iti recomand Hakaima Sasamitsu,Black Bullet,Hetalia,
Inuyasha, YugiOh, Naruto, Bleach, Hellsing,

| Sakura13574 a răspuns:

SAO

| RoryM explică (pentru RainmakerX):

Ok am sa incep sa ma uit la asta mai intai
mersi mult
mereu ma ajuti cand am nevoi ede cv :*

| RainmakerX a răspuns (pentru RoryM):

Cu placere! happy Sa-mi spui cum ti s-a parut dupa ce-l termini ^w^

| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Kyoukai No Kanata, Charlotte, Inou Battle, Hyouka.

Cel mai mult mi-a placut Kyoukai No Kanata.
Succes!