| RoryM a întrebat:

Ce anime care sa merita mai stit
si o mica descriere mersi

Răspuns Câştigător
| Bobby711 a răspuns:

->gto(e vechi insa e comedie e vorba mai mult despre profesor decat de elevi insa merita vazut daca treci peste animatia invechita)
->baka and test summon the beasts(titlul explica totul laughing e comedie echi scoala)
->yamada kun and the seven witches(comedie, putina romanta dragoste puteri scoala in general comedie)
->nisekoi(dar presupun ca l ai vazut)
->assassination classroom(comedie actiune scoala)
->the world only god know's(comedie scoala harem)
->cat planet cuties(comedie harem)
->d frag(comedie scoala)
->high school of the dead(actiune harem comedie)
->nagi no asukara(comedie drama romance slice)
->angel beats(comedie slice scoala)
->yahari(comedie slice scoala)
Am incercat sa le selectez pe cele care cat de cat iti satisfac cerintele eu nu prea ma uit la harem imi place mult comedie +romance+sf sau slice+comedie sau actiune +comedie deci mi am limitat alegerile deci daca nu iti place ce ti am selectat pot sa iti fac un top 10 anime care mi au placut mie

8 răspunsuri:
| Bobby711 a răspuns:

Depinde ce gen preferi comedie-romance iti recomand clannad, ano natsu de matteru, toradora, haganai as putea sa iti fac o lista cu toate genurile insa sunt lenes ce ar fi sa imi zici ce genuri preferi?

| RoryM explică (pentru Bobby711):

1 cv gen romance, harem, scoala
2.romance,actiune
mersi :*

| Bobby711 a răspuns (pentru RoryM):

Apropo daca vrei sa iti fac un rezumat pe scurt la ceva din lista sa imi dai de stire am uitat sa iti scriu mica descriere laughing)

Mersi mult
Intr-adevar o parte din ele le-am vazut
As vrea un mic rezumat la:
nagi no asukara
yahari(
cat planet cuties
restul le-am vazut

| Sakura13574 a răspuns:

Hunter x hunter
Owari no seraph
Magic kaito
Nagi no asukara
Mirai nikki
Sword art online
Aldnoah. zero
Shigatsu wa kimi no uso
Akame ga kill
Zetsuen no tempest
Danmachi
Romeo x Juliet

Nu o sa iti spun prea multe ca sa nu iti distrug experienta si te avertizez ca nu sunt bun la povestit in fine sa incepem laughing
deci in nagi no asukar 4 prietenii buni din copilarie sunt nevoiti sa studieze pe uscat(ei fiind dintr un sat subacvatic) nu pot sta foarte mult pe uscat pentru ca vor pierde abilitatea de a trai sub apa. pe la inceput e comedie insa dupa cateva episoade apare si romance triunghiuri amoroase dragoste neimpartasita gelozie si drama in general prezinta viata lor odata ce incep scoala pe uscat
in yahari: sunt 3 personaje principale baiatul care e antisocial si are o viziune deformata a vietii pesimist si fara prieteni asa ca o profesoara il obliga sa se inscrie intr un club de voluntariat impreuna cu alta fata care si ea are probleme asemanatoare apare si a 3-a fata ea e personajul mereu vesel si plin de viata. Fiind toti 3 in acelasi club de voluntariat ei ajuta diferiti elevi cu treburi cam atat as vrea sa iti zic ca intru prea mult in detalii. Are 2 sezoane care au aparut deja ultimul daca nu ma insel vara asta si e posibil sa apara si un al 3-lea sezon insa nu am auzit nimic clar inca.
Cat planet cuties e cu extraterestii intr o zi kio daca imi amintesc bine se intalneste cu o fata cu urechi de pisica la o inmormantare sau ceva de genul. Prietena lui din copilarie vrea sa devina agent cia mai apare inca o fata care e un fel de asasin sau ceva de genul. eris (fata extraterestru) se muta la el in casa si declara casa ca fiind ambasada planetei ei. cele 3 fete il iubesc pe kio si sti cum decurg lucrurile cand se intampla asa ceva. In fine are 1 sezon doar deci nu vreau sa zic prea mult in sfarsitul a fost destul de neasteptat.
Apropo am uitat sa iti zic de sakurasou no pet na kanojo little busters heaven's lost property. In fine sper sa iti placa big grin

Mersi Mult

Cu placere tongue