Daca stii cum sa o faci, primesti un zambet si cred ca o sa mai vrea ... daca nu stii cum sa o faci ai sa primesti o palma in cel mai fericit caz!
Tot ce pot sa zic daca in fericitul caz te place dupa o sa te sarute si ea dar daca nu... nu vrei sa stii
Un sut in **** si 10 palme peste moaca +2/3 capace in cap +2 pumni in gura, 8/9 injuraturi apoi pleacaa nervoasa
O palma peste fata sau o lovitura sub centura sau daca nimeresti o nebuna sa te sarute in continuare
Hai sa-ti spun ce as face eu.
1: Una bucata calcatura pe picior.
2: Un sut la familie
3: O pereche de palme
Dar poti scapa spunand ca a fost o provocare data de. [cineva].
Eu cred ca depinde de fata fiinda este posibil sa i placa si sa sa iti dea o privire lunga si dupa ati putea fi impreuna daca vrei tu sau este de asemea sa,, te injure,, sau sa iti vorbeasca foarte urat sau sa te loveasca caci sunt foarte multe posibilitati!
Daca fata e una obisnuita cu asa ceva o sa continuati iar daca este o fata la locul ei un picior in zona sensibila si 300 de palme
1.sa ii placa 2. o palma si un picior la mostenitor 4.o intalnire cu taicasu sau prietenul ei 5. ijuraturi
In primul rand s`ar putea sa primesti o palma. in al doilea rand un picior la familie. si in al treilea rand -ar putea sa-i placa si sa ramaneti impreuna
Eu sunt fata deci daca as pati asa ceva i-as face tipului respectiv: i-as trage cateva palmi. un pumn in cap si un picior in zona sensibila.
Pai depinde, ori o palma, ori in cel mai bun caz un sarut inapoi :d ...eu zic sa vezi mai intai cum e ea,daca e "timida" ca sa zic asa o sa fie bine,,,daca e "indrazneata " o sa iti dea o palma sigur )).(nu stiu daca am ales bine cuvintele "timida, indrazneata", da sper ca te-ai prins tu
)
O palma din pacate asta daca nu fugi repede...singura sansa e sa dai pupu si sa o tulesti ca poate e prietenu prin apropiere