| NoBodyCareAboutMeOrYou a întrebat:

Ce dor imi e sa vad cat un comic, ori nereusit ori reusite, dar sa fie amuzant, sau sa vad si cateva desene ale fanilor de anime, acum vad numai intrebari de genul - Unde pot gasi manga... si asa mai departe. Recunosc intrebi, dar cand vezi 1 miliard de intrebari cu aceleasi raspunsuri, de ce sa pui aceeasi intrebare din nou? Pui o intrebare care nu a mai fost pusa, sau pui un desen, nu conteaza de care, dar sa fie desen. Pe voi nu va enerveaza asta? Postati si voi la categoria Filme/Seriale, ca doar nu va doare mana. Recunosc faptul ca si mie imi place animeurile si asa mai departe dar numai postati pe categoria Benzi Desenate! Daca vreti sa puneti un desen daca nu nu si gata.

6 răspunsuri:
| NoBodyCareAboutMeOrYou explică:

Scz pentru greseala 'ca si mie imi plac(e) animeurile'.

| AlinKun a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Daca e sa o luam logic, cum pui tu ma rog manga la categoria filme&seriale ca doar sunt benzi desenate pana la urma?

| AlinKun a răspuns:

Deci ce vrei sa spui este ca :"gata cu anime la aceasta categorie si vad ca faci referire si la manga, intr-adevar recomandari anime intra in categoria filme&seriale, dar manga nu are legatura cu acea categorie, sa o luam logic pana la urma deci categoria asta nu e numai de comics din moment ce e clar mentionat benzi desenate adica si manga ca manga asta este efectiv

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică (pentru AlinKun):

Mai omule tu esti copac sau te faci? Eu am spus ca o manga ( desen cu manga nu conteaza care) este binevenit, citeste din nou intrebarea 'sau sa vad si cateva desene ale fanilor de anime'. Eu am spus altceva, ca unii pun inrebari de genul ala ca vor sa gaseasca nu stiu ce si intreaba despre Naruto si alte animeuri. Sa intrebe despre anime la filme si seriale. Sa caute singuri manga si altele ca nu-i greu.

| AlinKun a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

"acum vad numai intrebari de genul - Unde pot gasi manga... si asa mai departe"
practic te contrazici singur
"? Eu am spus ca o manga ( desen cu manga nu conteaza care) este binevenit"

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică (pentru AlinKun):

LOOOL, deci tu chiar nu intelegi nu? laughing, pana si un copil de-o schioapa ar fi inteles ce as fi vrut sa zic... Sa stii ca nu mai repet citeste din nou intrebarea dupa aia imi dai raspunsul, daca nu pa.