| Kanpeki a întrebat:

Ce e asa mare lucru la One Punch Man? Mai nou peste tot numai de manga/anime-ul asta dau. M-am uitat la primul episod si sincer nu m-a impresionat.
Everyone just goes with the flow?

6 răspunsuri:
| PogChamp a răspuns:

Nu te-a impresionat ca ti-a fost overhyped sau incerci sa faci pe hipsteru sa pari un fulg de zapada printre mase? E o satira la toate povestile cu super eroi care au invadat industriile media, de aceea e popular. Faptul ca multi artisti de la anime-uri de renume au participat la animatia sa este de asemenea un bonus si e placut sa vezi cum un s-a realizat un anime dintr-un web comic desenat de un amator, nu dintr-un manga sau light novel cum se face de obicei. Daca genul actiune/comedie nu ti-e pe plac atunci iti recomand sa nu il vizionezi, deoarece nu o sa vezi momente serioase in anime-ul asta sau vreo poveste complexa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, in opinia mea, graficile sunt super awesome, si actiunea la fel. Dar nu am de gand sa ma uit la el pentru ca sincer nu mi se pare ca merita sa consum vreo 5 ore din viata sa vad tot anime-u in care efectiv plotu e de ****, nicio poveste, doar cum se bat aia. Din punctu meu de vedere arata ca si un Dragon ball Z cu grafici mai faine :\ de-asta mi se pare cam de ****...

Si pe langa asta, ce e si mai naspa e faptul ca nici macar actiunea nu mai e interesanta. Gen mereu stii cine, si cum castiga:

in primul rand se lupta prietenu ala (al personajului principal) cu un personaj negativ, dureaza 1 minut toata batalia, personaju negativ aproape il omoara pe ala, dupa care apare saitama (personaju principal) ii da un pumn si asta o fost tot! Nimic altceva mai oameni buni! nu o sa inteleg niciodata de ce ATAT DE MUUULTAAAA LUME este captivata de un anime in care se intampla tot ce am spus mai sus...

| Coloringthevoid a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt de acord cu tine. Spre deosebire de alte personaje ca Naruto sau Ichigo din Bleach personajul principal Saitama nu are nicio evolutie.Sa nu mai vorbim de faptul ca nu are plot.Mi se pare plictisitor ca el de la inceput este cel mai puternic si dintr-un pumn isi distruge adversarul.Nu suport ca lumea sa numeasca anime-ul asta cel mai bun shounen cand nu e nici pe de parte.

| OnuOnulică a răspuns:

Normal că e unul din cele mai vizionate anime-uri din România dacă cel mai bun vlogger îi face promovare, nu? Oricum, eu l-am văzut în trecut și mi-a plăcut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Coloringthevoid):

Da, ai dreptate... nici eu nu suport chestia asta :\

| AIeXxX a răspuns:

Am un prieten care a zis ca episodul 1 e naspa dar restul sunt tari. Ma uita eu la primul episod si zic sa-mi bag ****
apoi peste citeva zile ma uit la urmatoru si mi-a placut
Si l-am pus in topul meu
Lel.
Uita-te mai departe si poate-ti va place