Bakemonogatari e unicat! animeuri gen SAO au existat si inainte, deci nu a venit cu nimic nou.
Munca depusa la SAO nu e nimic de apreciat. Povestea nu este nicidecum unica si desi avea potential sa fie grozava, acest potential a fost irosit. O fi bun, dar in comparatie cu alte anime, e mediocru. Atat anime-ul cat si romanul original.
Daca SAO era mai bine facut, mai bine gandit si mai mult efort depus, ar fi fost un anime excelent (si romanul).
Bakemonogatari e genial incepe cu el
Sword art online nu e la fel de bun ca light novellul dupa care s-a facut animeul (scuze daca am pocit cuvintele light novel)
Bakemonogatari e mult superior in calitate.
Sword art Online e vazut ca un anime foarte bun. De fapt acesta este un anime mediocru. E bun, dar nicidecum atat de bun pe cat s-ar pretinde.
Asta e opinia mea.
Bakemonogatari se joaca cu cuvinte si imagini, se centreaza pe dialog, pe cand SAO pe actiune, asa ca nu e la fel de palpitant si e un pic de citit, dar e unul din cele mai bune anime care exista.
Spun Sword Art Online deoarece este complet si merita are o poveste originala e comedie actiune romantic, de toate! Mi-a placut foarta mult^^Sper ca te-am ajutat
Sword art online. Desi o sa plangi ca s-a terminat o sa-ti placa. Dupa parerea mea e cel mai bun anime din vara 2012.
Shadow82838 întreabă: