| Roxy9809 a întrebat:

Ce imi recomandati Sword art online sau Bakemonogatari. Oricum o sa ma uit la ambele dar care sa il incep primul?

Răspuns Câştigător
| Miauti a răspuns:

Bakemonogatari e unicat! animeuri gen SAO au existat si inainte, deci nu a venit cu nimic nou.

11 răspunsuri:
| AngelHugz a răspuns:

Eu zic sa incepi cu Sword Art.

| NomGol a răspuns:

Spun Sword Art Online deoarece este complet si merita are o poveste originala e comedie actiune romantic, de toate! Mi-a placut foarta mult^^Sper ca te-am ajutathappy

| MARgOSHA a răspuns:

Sword...e mai super

| neca a răspuns:

Bakemonogatari e genial incepe cu el

Sword art online nu e la fel de bun ca light novellul dupa care s-a facut animeul (scuze daca am pocit cuvintele light novel)

| neca a răspuns (pentru Miauti):

Desi Bakemonogatari e clar mai bun (casi anime ) si SAO are o poveste extrem de emotionanta si trebuie sa apreciezi munca depusa in poveste eu o consider unica incearca sa citesti light novelul cu povestea originala

| KawaKiira a răspuns:

Sword art online. Desi o sa plangi ca s-a terminat o sa-ti placa. Dupa parerea mea e cel mai bun anime din vara 2012.

| irbis a răspuns:

Bakemonogatari e mult superior in calitate.
Sword art Online e vazut ca un anime foarte bun. De fapt acesta este un anime mediocru. E bun, dar nicidecum atat de bun pe cat s-ar pretinde.
Asta e opinia mea.
Bakemonogatari se joaca cu cuvinte si imagini, se centreaza pe dialog, pe cand SAO pe actiune, asa ca nu e la fel de palpitant si e un pic de citit, dar e unul din cele mai bune anime care exista.

| irbis a răspuns (pentru neca):

Munca depusa la SAO nu e nimic de apreciat. Povestea nu este nicidecum unica si desi avea potential sa fie grozava, acest potential a fost irosit. O fi bun, dar in comparatie cu alte anime, e mediocru. Atat anime-ul cat si romanul original.
Daca SAO era mai bine facut, mai bine gandit si mai mult efort depus, ar fi fost un anime excelent (si romanul).

| Miauti a răspuns (pentru neca):

Ce munca sa apreciez "copietura"

| GeaninaStefan a răspuns:

Sword art online

| UnVis a răspuns:

Sword art online este cel mai frumos anime dupa parerea mea