One Shot este termenul de manga care denota, adica sant serii de manga scurte, de obicei, formate doar dintr-un capitol.
In industria manga japoneza, acelasi concept este exprimata de catre yomikiri termen lung (読み切り), ceea ce implica faptul ca benzile desenate este prezentat in toate elementele sale, fara nici o continuare.
One-shot spune povestea sa intreaga in 15-60 pagini. De obicei, scrise pentru concursuri, si/sau, uneori, dezvoltate intr-o serie manga full-lungime (mai mult ca un pilot de televiziune).
Multe serii manga populare a inceput ca o-shot (one-shot), acestea includ Dragon Ball, Fist of the North Star, Naruto, Bleach, One Piece, Berserk, Kinnikuman si Death Note.
Manga RoInfo
http://miauti.blogspot.com/
Oneshot=o impuscatura, primul sut, prima impuscatura (depinde la ce te referi)
Oneshot este de obicei o manga scurta care nu are multe volume (cred ca are unul singur) si este preferata de iubitorii manga deoarece povestea este scurta si se citeste mai repede iar daca vrei sa cumperi o manga oneshot nu trebuie sa cumperi ca la celelalte mangauri multe volume ci doar unul. Eu nu am citit inca manga oneshot dar cred ca o sa citesc cat de curand se poate.
( pentru XxDeniSxX ) Nu cred ca DoNotForgetToSmile se referea la termenul in engleza ci la manga oneshot, adica manga cu un volum.
( Pentru Kudoku ) Cu un singur capitol? Eu stiam ca e cu un volum dar cred ca e cu adevarat cum zici tu. Multumesc de informare.
Multumesc pentru raspunsuri, cred ca m-am lamurit.Si m-am referit la manga pentru ca l-am pus in categoria benzi desenate .
anonim_4396 întreabă: