| LegionarulRoman a întrebat:

Ce parere aveti de Death Note? Am inceput sa ma uit si...cu siguranta este cel mai serios,matur si "cu picioarele pe pamant" anime vazut(nefiind fan "anime" ).Poate usor sa faca subiect de discutie pentru un film serios(nu ma refer la alea care s-au scos deja).De altfel ca si categorie e inclus la : "thriller,politist,mister,psihologic, fantasy". Elementele de fantasy stim cu totii care sunt. Asta ma impresioneaza: nu e un anime tipic "mainstream" pentru puberi.Code Geass exagereaza foarte mult introducand fetele Ecchi, sani care sar si chilotei.Ma refer la Code Geass,deoarece se considerea ca printul Lelouch e un fel de Light (cu deosebirea ca Death Note-ul este o "extensie" a lui Light, nu o putere a sa).

Astept cat mai multe pareri!

9 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Blackyuu a răspuns:

Eu am descoperit anime-ul pot sa spun la inceputul vieti mele de otaku? Anime-ul fiind extraordinar cam din toate punctele de vedere m-a facut sa incep sa vizionez din ce in ce mai multe anime-uri pana am ajuns la Code Geass. da au introdus echii sa zic dar nu prea exagerat din ce imi aduc aminte. iar asta au facut-o doar pentru un rating mai mare la anime. oricum a fost genial din punctul meu de vedere.

| Miauti a răspuns:

Code geass daca esti atent prezinta un gen de politica.

Death note a fost frumos la vremea lui si e interesant modul de gandire. Dar daca as face o paralela manga Brains Lost e mult mai realistic fata de Death Note
www.miauti.blogspot.ro

| ryuu a răspuns:

Prima data am urmarit Death Note live-action la Animax, pe urma anime-ul (la acelasi program).
Povestea este interesanta, o lupta intre doua genii cu armele strategiei. Unul de partea justitiei, iar celalalt departea justitiei (avand propria viziune a justitiei). Alta franciza ce mi s-a parut interesanta este Ghost in The Shell.

Nu sunt de acord cu formula "cel mai bun anime dintotdeauna" sau mai stiu eu ce expresii. Asta se aplica tuturor seriilor populare Naruto, Attack on Titan si nu numai. Bineinteles fanii respectivelor serii vor considera ca fiind cele mai bune anime-uri, eu spun ca sunt supraevaluate (fiind o parere personala).

| LegionarulRoman explică:

Deci,in concluzie fiecare e "cu cocioba mamei lui" big grin. Fiecare isi lauda anime-ul preferat.Pe mine ma surprinde in continuare.Imi place ca lipsesc acele "fan service".Nu vrea sa atraga public prin astfel de strategii.De altfel e bine pozitionat in topul notelor acordate si sta si mai bine ca popularitate(desi seria s-a incheiat de mult).

Oricum ar fi, trebuie recunoscut ca are un intro demential(cel putin in S 1).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A fost unul dintre primele anime-uri pe care le-am vazut. Mi-a placut, L este un geniu.
Totusi...ma asteptam la alt final. big grin

| LegionarulRoman explică (pentru anonim_4396):

Eu inca mai am de vazut big grin.

| Blamely a răspuns:

Death Note e unul dintre puținele anime-uri ce m-au captivat suficient cât să-l urmăresc până la final. De majoritatea m-am lăsat după câteva episoade.

| BlackBi a răspuns:

Mh. am vazut Death note si filmul si anime.ul.
Anime.ul s.a facut exact dupa film, dar a fost impartit in episoada.
Filmul avand prima darte de 2 ore jumate si a2 a parte cared ca tot atat nu mai stiu exact. Nu stiu de ce am impresia ca is 3 parti dar in fine.

Death note este destul de frumos, adica am vazut filmul de 4 ori si seria anime de 3 ori, dar nu este nici waw nici naspa, potrivit.

In orice caz fiecare cu placerile sale.