Unul dintre cele mai bune capitole! Fiecare moment din capitol a fost pur şi simplu perfect! Visam de mult la reuniunea echipei 7! Dar cred că partea mea preferată a fost mica discuţie dintre Hashirama şi Madara! Iar Sasuke m-a uimit cu mărturisirea lui.M-a bucurat faptul că s-a confirmat că el este acum de partea Alianţei Shinobi, dar sincer mă amuză faptul că vrea să devină Hokage.Pe de altă parte, mi se pare o mare schimbare din partea lui; cred că vrea să devină Hokage pentru că nu doreşte ca alţi oameni să sufere din cauza unor oameni egoişti, precum a suferit el, Itachi, chiar şi Naruto şi alţii.Doar că îmi vine greu să cred că ar putea într-adevăr deveni Hokage.Mi-a plăcut mult capitolul, şi de abia îl aştept pe următorul. Poate vom vedea ce se mai întâmplă cu Obito şi Kakashi.Tu ce părere ai?
A fost un capitol frumos. Poate prea frumos ca sa fie adevarat...Cand am vazut ca Sasuke a spus ca vrea sa devina Hokage nu m-am gandit decat ca acesta este un pas in planul de a distruge Konoha (nu sunt o persoana prea optimista).Dar daca ma insel, ceea ce sper ca se va intampla, as fi de acord cu tine ca a fost perfect.De cand a plecat Sasuke din Konoha tot visam ca echipa 7 sa se reuneasca, si sa fie totul ca in vremurile bune.Aaa...si mai e si Sasuke care a spus ca vrea sa fie Hokage, un lucru care eu nu cred ca s-ar putea intampla.In plus eu cred ca Naruto va deveni Hokage pentru ca acesta este visul sau de cand era mic si nu va renunta acum la el pentru Sasuke.
In alta ordine de idei mi-a placut atunci cand Minato a spus ca Sakura seamana cu Kushina, pentru ca ambele sunt printre personajele mele preferate din Naruto.
Este puţin probabil.Chiar cred că vorbeşte serios. Până la urmă cred că a decis să protejeze satul pentru fratele său.Itachi şi-a dat viaţa pentru Sasuke şi pentru a proteja satul,deci Sasuke cred că vrea să-i continue visul. Dacă distruge satul,toate eforturile şi moartea lui Itachi ar fi în van, iar Sasuke îşi iubeşte fratele prea mult ca să îi facă asta.
Şi în privinţa statutului de Hokage:cum am spus, mi-e greu să-l văd pe Sasuke Hokage, dar nu exclud ca asta să devină realitate.Şi deşi ştiu că a deveni Hokage a fost visul lui Naruto dintotdeauna, nu îl văd nici pe el în această ipostază.Ar fi cliche.Nu e potrivit pentru acest post. Poate Shikamaru, Kakashi, dar nu Naruto.Pe el îl văd în misiuni, mereu în acţiune! Plus că renunţarea la acel vis, ar însemna un mare pas în procesul maturizării lui Naruto.Dar e doar o părere. Orice se poate întâmpla, şi ultimul capitol o dovedeşte.
Se pare ca cineva i-a deschis ochii lui Sasuke si ia orientat intr-o parte mai buna. Este un nou incceput, dar asta nu inseamna ca nor sa mai fie si probleme. Totusi formatia in care s-au prezentat a fost bestial cei 4 kage credeam ca e prea de tot dar cand a aparut si sasuke a fost pur si simplu... fara cuvinte. Nu avem ce sa comentam la acest capitol genial.
A fost un capitol foarte frumos, am ras de Madara cand l-a vazut pe Hashirama, eu cred ca se bucurau ca s-au vazut. Partea cand Minato i-a zis lui Naruto daca Sakura este prietena lui, si cand Minato a comparat pe Kushina cu Sakura. Partea soc, daca vrei s-ai zici asa al acestui capitol a fost cand Sasuke a zis ca vrea sa devina hokage, a fost ciudata rau, ma apucat rasu, eu una nu mi-l pot imagina pe Sasuke hokage. Dar daca te gandesti mai bine poti spune ca istoria s-ar putea sa se repete, exact ca Madara si Hasirama. Sper sa nu fie asa. Eu imi doresc ca Sasuke sa se reintoarca in sat ca membru al echipei 7. Totusi ma bucur ca nu ma e sub dominatia razbunari si sper sa fie bine. Am m-ai ras cand Hashirama a zis ca se bucura ca vede ca toata lumea vrea sa candideze la postul de hokage. Si m-am bucurat ca echipa 7 sa unuit dupa atata timp. Abia astept capitolul urmator, si abia astept ca aceasta sa se intample si in anime.
Noapte buna.
Catalin1198 întreabă:
Shadow82838 întreabă: