| 拉维尼亚 a întrebat:

Ce parere aveti despre Temari?

4 răspunsuri:
| annahandball a răspuns:

In ce sens? laughing
Temari e sora mai mare a lui Gaara, un shinobi ce se descurca destul de bine si care foloseste puterea vantului de cele mai multe ori!
Nu este un personaj de exceptie in anime-urile Naruto si Naruto Shippuden, dar a fost tot timpul apreciata si prezentata intr-o maniera pozitiva de catre Kishimoto, deci putem spune ca ar destui fani big grin
De ceva vreme fani au creat AMV-uri unde o ramanta intre Temari si Sikamaru, dar pana acum nimic laughing (Kishimoto a anuntat ca nu are chef momentan sa adauge dragoste in manga, deci.)

| 拉维尼亚 explică (pentru annahandball):

Adica daca iti place de ea ca pers, ninja etc. si de ce, ca stiu si eu cine este, cum este, de ce este in stare. Vroiam sa stiu parerile voastre, in general despre ea, doar de curiozitate deoaece nu am auzit nicio parere rea din partea nimanui pana acum. de asta am intrebat, si de asemenea eu am o parere foarte pozitiva despre ea si tot ce face

| Cosmy_Cosmin_1990 a răspuns:

Pai mie imi place la nebunie temari avand in vedere ca e un shinobi al satului nisip si e foarte buna siar da viata pentru gaara si o apreciez. smug love temari laughing xD

| FuwaFuwa a răspuns:

E draguta si puternica

Întrebări similare