| alinuta235 a întrebat:

Ce produse folositi pentru parul vopsit? Sunteti incantate de ele?

6 răspunsuri:
| Miauti a răspuns:

Folosim benzi desenate!

| Reiko a răspuns:

De ce ai pus intrebarea la benzi desenate? Trebuia sa o pui la Beauty& Fashion.

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns:

Folosim raportari pentru intrebarile de genul asta la categoria asta fara sens. Macar daca iti cereai scuze fata de noi era ceva ce ne-ar fi multumit pe toti si nu am fi sarit pe tine cu acuzuri.

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Categoria e greşită.
Există Beauty&Fashion.

| alinuta235 explică (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Pai nu cred ca sunt singura care pune o categorie diferita de cea care este de fapt. recunosc ca am pus'o pe cea care am nimenit'o nu am crezut ca se va face atata 'tam tam" pentru ca sunt multi care fac acelasi lucru poate nu neaparat benzi desenat... ma rog imi cer scuze... tuturor

| NoBodyCareAboutMeOrYou a răspuns (pentru alinuta235):

Stiu, stiu, dar daca le zici incepe sa te critice. N-are nimic daca ai gresit dar macar trebuia sa spui si u prima data ca ai gresit, acum poti posta la beauty/fashion. Si categoria asta este o pocitanie de categorie. Oricum cred ca nu o sa mai accesez contul de TPU, caci unele persoane sunt cam enervante si se cred superiori fata de toti facand sa fie sub noi. Nu dau exemple, oricum eu te-am iertat de prima data ca si eu am facut asta de 2 ori maxim, si mi-am cerut din start scuze. Cei care fac "tam tam" nu ar trebui bagati in seama, Ignoratul face sa fi mult mai bine vazut si sa nu faci conflicte cu unele persoane.

Întrebări similare