| BiaBubulina a întrebat:

Ce vis vreți să vă împliniți?

13 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Sa devin medic, dar sa am propria mea sectie si subalterni.Si sa pot practica fara sa fiu nevoita sa consult personal pacientii, putin mi-ar pasa de ei.As vrea sa devin doctor pentru interesul starnit de corpul uman si multele descoperiri care inca nu s-au facut,nu pentru a salva vieti ale unor oameni cretini sau semi-cretini, care probabil i-ar multumi lui god pentru ca traiesc, nu mie care intr-adevar am un merit...

| Nysha a răspuns:

Sa devin actrita si sa joc intr-un film alaturi de taylor lautner

| Cristianne a răspuns (pentru Nysha):

Când tu o să ai "ocazia" asta, el o să meargă afară de mână cu ~2 copii și o femeie.
Sad but true.

| Nysha a răspuns (pentru Cristianne):

Mdea stiu da merge si asalaughing

De fapt...cand eu o sa am 20 el va avea 26.Nu cred ca o sa se casatoreasca asa repedelaughing In fine e doar un vis

Eh,nu știi niciodată.happy
Oricum, nu cred că în câțiva ani o să-ți mai placă, proprie experiență(cu alte personaje)

Sincer si eu am avut experienta inca mai imi plac alti actori dar cand l-am vazut pe Taylor...in fine daca mi s-ar indeplini nas mai avea nevoie de nimiclaughing(asa zicem acum dar mai tarziu vrem mai mult)

Din potrivă,mai târziu o să-ți dai seama că aberai și că de fapt nu îți place de"vedeta" aia.
E o chestiune de logică, vârstă, preferințe.

Mda.cand eram mica (vreo 6 anilaughing ) imi placea de Iglesias si acum imi mai place dupa 7 ani dar nu ca atunci oricum o sa mai apara multi actori dar o sa imi placa incontinuae si de asta

"O să apară mulți actori".Să înțeleg că tu te ghidezi după actori?
Mi se pare o prostie, să îți placă de cineva de care nu știi mai nimic și ai șanse 1 la 1 000 000 să îl întâlnești.Da,poți să îi admiri, dar când spui că o să vrei să joci cu ei, etc mi se pare exagerat.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Sa beau 666 de litri de bere in 666 de secunde. happy

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Sa ajung in Korea

| Simina1066 a răspuns:

Sa devin arheolog si sa descopar artefacte dacice in Romanialove struck.