Când tu o să ai "ocazia" asta, el o să meargă afară de mână cu ~2 copii și o femeie.
Sad but true.
De fapt...cand eu o sa am 20 el va avea 26.Nu cred ca o sa se casatoreasca asa repede In fine e doar un vis
Eh,nu știi niciodată.
Oricum, nu cred că în câțiva ani o să-ți mai placă, proprie experiență(cu alte personaje)
Sincer si eu am avut experienta inca mai imi plac alti actori dar cand l-am vazut pe Taylor...in fine daca mi s-ar indeplini nas mai avea nevoie de nimic(asa zicem acum dar mai tarziu vrem mai mult)
Din potrivă,mai târziu o să-ți dai seama că aberai și că de fapt nu îți place de"vedeta" aia.
E o chestiune de logică, vârstă, preferințe.
Mda.cand eram mica (vreo 6 ani ) imi placea de Iglesias si acum imi mai place dupa 7 ani dar nu ca atunci oricum o sa mai apara multi actori dar o sa imi placa incontinuae si de asta
"O să apară mulți actori".Să înțeleg că tu te ghidezi după actori?
Mi se pare o prostie, să îți placă de cineva de care nu știi mai nimic și ai șanse 1 la 1 000 000 să îl întâlnești.Da,poți să îi admiri, dar când spui că o să vrei să joci cu ei, etc mi se pare exagerat.
Sa devin medic, dar sa am propria mea sectie si subalterni.Si sa pot practica fara sa fiu nevoita sa consult personal pacientii, putin mi-ar pasa de ei.As vrea sa devin doctor pentru interesul starnit de corpul uman si multele descoperiri care inca nu s-au facut,nu pentru a salva vieti ale unor oameni cretini sau semi-cretini, care probabil i-ar multumi lui god pentru ca traiesc, nu mie care intr-adevar am un merit...