| xAllexutsa a întrebat:

Ce visai cand aveai 5 ani?happy

18 răspunsuri:
| sw33taly a răspuns:

Dulciuri...oh go on

cel mai ciudat vis cand aveam 5 ani a fost ca eramin fata blocului (imi era foaret frica de tigani pe atunci ):-o si am vazut 2...veneau repede spre mine iar eu am incercat sa fug dr m-amimpiedicat de o bordura si am cazut (fara sa ma lovesc) am incercat sa ma ridic dar nu puteam pentru ca desi ma zbateam cat de tare puteam capul mi se facea dic ce in ce mai mare ajungand mai mare deca o perna +))t

| ssmilexD a răspuns:

Sa fiu doctorita love struck

| lalalalallll a răspuns:

Visam să fac înconjurul lumii pe jos și să mă întâlnesc cu Katy Perry care să îmi dea un autograf pe frunte iar după aceea traversez neîncetat Oceanul Pacific și să îmi fac un prieten Rechin numit BulăDăVarză care mă duce prin toate oceanele lumii și mă lase în Italia să merg înapoi acasă singură...

| RedBullX a răspuns:

Pe tine punand intrebarea asta

| NoNameJunior a răspuns:

Niste extraterestrii care veneau spre mine! eu urlam ca disperata! pana la un momendat cand

a venit superman si m-a salvat! apoi am zburat! dar, in timpul zborului m-a intepat o albina.
au venit toate personajele din desene si au omorat albina!
laughing
glumesc! nu imi mai amintesc ce am visat.

| TeoDoraElena98 a răspuns:

Visam sa fiu Mireasalaughing)
Sau Stewardesa! Pt k ma gandeam ca sunt frumoase si ca zboara cu avionul si ca au bani!laughing
Ganduri de copil micoh go on
Mijto intrebare! M a facut sa ma gandesc la copilarie!

| BRG a răspuns:

Că va exista o zi în care vom avea un site numit TPU, și unde toți vor pune o groază de întrebări care m ai de care mai utile.

| Bitzy a răspuns:

Buna! Eu? La 5 ani? Multe...printre care si dulciuri, jucariii, catelusi...si la fel ca Lifeless visam sa calatoresc muuuultlaughingP.pa!

| xAllexutsa explică:

@RedBullX ce amuzantwinking

| CrazyKitty a răspuns:

Stai putin... thinking

Am avut vreodata cinci ani? O_O

| xAllexutsa explică:

@CrazyKitty da, dar se pare ca in ziua de azi. conteaza sa fii cat mai mare!

| mynelu a răspuns (pentru TeoDoraElena98):

La fel ca minebig grin.

| P0pCorN a răspuns:

Hmm...SEX si dulciuri.oh go on

| inteligenta a răspuns:

Aveam doar vise ciudate cu oameni care erau oameni doar ca erau morti in lumea reala si erau in iad ...era foc peste tot infiecare seara asta visam cand am implinit 6 ani am visat si cu rai funda please?

| xAllexutsa explică:

@inteligenta imi pare rau, dar nu este o intrebare pentru funda!puppy dog eyes:*

| iloveunicorns a răspuns:

Visam că voi visa, că am visat, că voi visa, că tu vei visa că vom visa, că vei pune intrebarea asta...

| TheG1rl a răspuns:

Sa fiu printesalaughing

| Twilight a răspuns:

Chiar daca eram mica, avem vise foarte realiste. De pilda intr-un timp visam un moment din ziua ce avea sa vina.

Întrebări similare