| Cristian2003 a întrebat:

Cine creeti ca ar castiga dintre Ino vs Hinata, Chouji vsTen Ten si Rock Lee vs Shikamaru si de ce?

5 răspunsuri:
| Lrc_Teodor_1996 a răspuns:

Rock lee, hinata, ten ten

| Cristian2003 explică (pentru Lrc_Teodor_1996):

Am mai intrebat "si de ce?"

| Lrc_Teodor_1996 a răspuns (pentru Cristian2003):

Rock lee pentru ca munceste prea mult ca sa se dea batut si o sa ajunga la limite o sa deschida toate portille o sa il invinga si o sa ajunga grav ranit, hinatra nu vrea sa fie mai prejos decat naruto pentru ca il place si asta o sa ii dea vointa, ten ten are mult mai multe 'jucari ' cu care sa il loveasca mai tare. Asta este parerea mea nu inseamna ca ii si adevarat happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rock lee pengru ca are o viteza ametitoare si se antreneaza des.Ten ten pentru ca poate arunca cu multe arme din pergamente.Hinata pentru ca ea se lupta mai bine si isi foloseste chackra mai bine decat Ino si Ino stie doar transferul mintii dar foloseste doar in spionaj sau adunare de informatii! Funda happy a

| Deriol a răspuns:

Ino are atacuri telepatice, dar asta nu o ajuta cu nimic ca sa o invinga pe Hinata, Hinata poate vedea fluxul de chakra, poate sa-si dea seama cand Ino va avea de gand sa atace, si de atacurile lui Ino te poti feri.
Chouji este mult mai puternic, Ten-Ten se bazeaza doar pe arme, Chouji poate sa-si mareasca dimensiunea corpului si sa o distruga complet pe Ten-Ten, o lupta deci fara sens, Ten-ten n-are nicio sansa.
Iar Shikamaru contra Rock Lee, e putin discutabil, dar cred ca Rock Lee ar castiga, de ce? Amandoi isi cunosc foarte bine abilitatile, Rock Lee are o viteza mult superioara lui Shikamaru, se poate feri de tehnica imitatiei umbrei, Shikamaru este un foarte bun strateg, dar nu are o modalitate sa-l invinga pe Rock Lee decat prin strangularea umbrei, insa nu va reusi sa-l prinda, iar daca Rock Lee reuseste sa deschida a 6-a poarta il va distruge fara efort pe Shikamaru.