| товарищ a întrebat:

Cine este de fapt Karin?

14 răspunsuri:
| Lynna a răspuns:

Karin era o subordonata a lui Orochimaru. Dupa moartea lui, Karin a intrat in echipa lui Sasuke, alaturi de Suigetsu si Juugo. Sasuke o vroia in echipa pentru abilitatile ei de ninja senzorial. Karin face perte din clanul Uzumaki. Uite aici mai multe informatii despre ea naruto.wikia.com/wiki/Karin
Sper ca te-am ajutat.

| Arikirinmotoka a răspuns:

Karin este un membru al echipei TAKA.(TAKA=ultima echipa pe care a format-o Sasuke cu membrii:Sasuke,Suigetsu,Jugo, Karin)
Ea la inceput era o subordonata a lui Orochimaru, dar atunci cand a murit el, fiindca ii place de Sasuke, a intrat in echipa cu el.Ea mai face parte si din clanul Uzumaki.

| товарищ explică (pentru Arikirinmotoka):

La ce urata e?! Tocmai Uzumaki... D-aia are parul rosu.

Răspuns utilizator avertizat
| mirelutza21 a răspuns:

Un membru al echipei TAKA, echipa formata de Sasuke. Ceilalti membri sunt:Suigetsu si Juugo.Pe langa asta, Karin mai face parte si din clanul Uzumakiwinking

| товарищ explică (pentru mirelutza21):

Ce este TAKA?

| mirelutza21 a răspuns (pentru товарищ):

Taka e o echipa formata de Sasuke cu scopul de a-l ajuta sa-l gaseasca pe Itachi si sa opreasca pe oricine care va incerca sa le intrerupa lupta. Taka inseamna de fapt soim in japonezahappy

Ok; o vad ca esti experta in naruto rolling on the floor)

| mirelutza21 a răspuns (pentru товарищ):

Oh,dar mersi! :*laughing (sper ca nu a fost vreo ironie sau cevathinking )

| amaterasu26 a răspuns (pentru mirelutza21):

Taka din cate stiu eu, parca era numele echipei lui Sasuke dupa ce l-a omorat pe Itachi. A redenumit echipa cand i-a schimbat si scopul. Cand echipa se numea Hebi(sarpe) avea ca scop uciderea lui Itachi, cand a redenumit-o Taka(soim) scopul ei a devenit distrugerea Konohagakurei. Ma insel cumva?happy

| mirelutza21 a răspuns (pentru amaterasu26):

Nu,chiar deloc!laughing Numai ca mi-a fost lene sa explic si astalaughing

Nu-i nimic love struck

Întrebări similare