Un membru al echipei TAKA, echipa formata de Sasuke. Ceilalti membri sunt:Suigetsu si Juugo.Pe langa asta, Karin mai face parte si din clanul Uzumaki
Karin era o subordonata a lui Orochimaru. Dupa moartea lui, Karin a intrat in echipa lui Sasuke, alaturi de Suigetsu si Juugo. Sasuke o vroia in echipa pentru abilitatile ei de ninja senzorial. Karin face perte din clanul Uzumaki. Uite aici mai multe informatii despre ea naruto.wikia.com/wiki/Karin
Sper ca te-am ajutat.
Taka e o echipa formata de Sasuke cu scopul de a-l ajuta sa-l gaseasca pe Itachi si sa opreasca pe oricine care va incerca sa le intrerupa lupta. Taka inseamna de fapt soim in japoneza
Oh,dar mersi! :* (sper ca nu a fost vreo ironie sau ceva
)
Taka din cate stiu eu, parca era numele echipei lui Sasuke dupa ce l-a omorat pe Itachi. A redenumit echipa cand i-a schimbat si scopul. Cand echipa se numea Hebi(sarpe) avea ca scop uciderea lui Itachi, cand a redenumit-o Taka(soim) scopul ei a devenit distrugerea Konohagakurei. Ma insel cumva?
Nu,chiar deloc! Numai ca mi-a fost lene sa explic si asta
Karin este un membru al echipei TAKA.(TAKA=ultima echipa pe care a format-o Sasuke cu membrii:Sasuke,Suigetsu,Jugo, Karin)
Ea la inceput era o subordonata a lui Orochimaru, dar atunci cand a murit el, fiindca ii place de Sasuke, a intrat in echipa cu el.Ea mai face parte si din clanul Uzumaki.