| QuizMaster a întrebat:

Cine este Justin Bieber?

Cea mai amuzanta lamurire/descriere primeste fundoi.Restu voturi...Hai,cine este Justin Bieber?

Răspuns Câştigător
| ILoveMyBed a răspuns:

Justin Bieber are mai multe porecle : Justina Biebera, Justin Biberon etc. El este de genul neutru, numai Selena Gomez stie ce este, si poate de asta nu e insarcinata, el se duce la ora 3 acasa pentru ca ii e frica sa nusi ia un cap in gura de la antifani. El/Ea are o mare pasiune pentru baieti, in noua lui melodia de *** in colaborare cu Chris Brown, el nu se referea la o fata, si la Chris Brown,, justina este tipul de om care are si un coi si un ovul. este un poponar care sta dupa curu vacii, pentru ca e singura parte feminina care poate sta langa el.

17 răspunsuri:
| mdany a răspuns:

Gastin Bibar ii un extraterestru care trebuie eradiat de pe fata pamantului.

| Nymphetamine a răspuns:

O pitipoanca. happy

| AnaBlackVampire a răspuns:

Ploua cu ciresele noastre merita funda!

| SpyDeck a răspuns:

Un cocalar, boschetar taran, jeg indianlaughing

| ArexuDeea a răspuns:

Justin Bieber este o lezbianca afona cu melodii de c***t care se screme mereu, la petreceri este poponara si acasa este sfanta ca sa poata se culc mai tarziu cu o ora (19:00)

| TeoPT a răspuns:

T/A-ul e mai jos straight face

Baftă

| Neimportant a răspuns:

@Nymphetamine, de acord cu tinesmug

Justien Bieber chiar seamana cu o pitipoancalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Giastin BABER,e un BABofil
Care ca canta ca,ca curu magarului
Ovezi pe giastin baber in actiune
Ta dam
Eram in parc, imi plimbam gaina
Cand deodata se aude BASINA
M-am tras deoparte, am zis ca-i verde
Dar deodat o baba si un prost ma vede
Amandoi intinsi pe trotuar
Baba facea labaiar prostu-i prostan

Răspuns utilizator avertizat
| DeeaBlondiii a răspuns:

@Oanaşiatăt de unde stii ca e pervers in pat l-ai incercat tu ca vad ca stii cam multe detaliismug...In fine nu stiu ce aveti cu el ma sunteti invidiosi ca are bani si voce?

| darkglass a răspuns:

Un anonim aparut de pe redtube cantand la cimpoi, cu o prietena la fel de anonima si retardata, e idolul femeilor esuate si tzacanite si canta ca o capra drogata

| Lavazza_5427 a răspuns:

Justin Bieber e o fata, dar macat o fata care canta mai bine ca Rebecca Black.

| stefan14 a răspuns:

Justin Biber, Justin, Justin. a a a cred ca am auzit de ea. da, da sigur nu e fata aia care canata melodia aia cu bebe, bebe si se spune ca e moarta dupa toti baietii care ies in cale si face pe barbatu' ca sa stea cu Selena Gomez? ea e nu? Sau era inversthinking

| Alexander98 a răspuns:

Eu cred ca e un om cu suflet bun chiar daca nu ii prea ascult melodiile

| Oanaşiatăt a răspuns:

Un gay cu putulica de marimea unui carnat. Periculos, jucaus, nesimtit, pervers, in pat. Devreme acasa.

| dadadaotelueviatamea a răspuns:

Justin Bieber? Un magar care nu stie ce inseamna STOP! Nu stie cum sa se comporte cu o fata, deoarece ma scoate din minți! E-un tip care ar trebui dat naibii. Cu toate ca daca,, rusinea" lui ar fi mai mare cu 2 cm ar fi rege, daca ar fi cu 2 cm mai mica, ar fi regina. N-are voce si toate fanele lui sunt innebunite dupa el doar pentru ca e celebru. Si cred ca celebritatea e doar in mintea lor.
P.s.: Am mentionat ca-i gay si pedofil?

| Darko22 a răspuns:

Un mic mare carnacior fraier prost nesimtit gay prost ratat cacacios urat