| Cazan_Valentina_G_1976 a întrebat:

Cine este Katra din legenda lui Aang? Ce putere stapaneste? Dupa voi cat la % este frumoasa?

4 răspunsuri:
| raMLesS a răspuns:

O cheamă Katara, am văzut Aang de peste 10 ori poate chiar şi de mai multe ori deci Katara este o fată care m-i se pare că se dusese la pescuit cu fratele ei sokka şi dăduse peste o sferă uriaşă, katara a băgat un pumnal în ea, s-a făcut o mică gaură şi sfera s-a crăpat în cele din urmă s-a spart şi a ieşit Aang, Aang era în sferă deoarece în urmă cu vreo 100 de ani sau 1000 parcă. de film spun, poporul focului atacase poporului parcă pentru că ştia regele focului că acolo se va reâncarna Avatarul. Nu ştiu ce i-a spus mentorul Avatarului şi în cele din urmă acesta fugise cu Bizonul lui zburător Appa şi l-a prins o furtună pe mare şi în cele din urmă el a intrat în starea de avatar şi s-a protejat creând o sferă de aer, el intrase deja în apă find doborât de vânt şi apa a îngheţat într-o sferă din cauza vântului provocat de avatar, astfel s-au protejat el cu bizonul lui Appa, după 100 sau 1000 de ani a fost găsit de Katara.
Katara stăpâneşte Apa şi este şi film cu Avatar, este un desen şi un film reuşit.
Desenul conţine vreo 40 de episoade sau mai multe cred.
După mine ea este 20% frumoasă în film şi 15% simpatică în desen.
Sper că te-am lămurit, fundă?!

| BlackRaven45 a răspuns:

O cheama Katarawinking E o stapana a Apei. Dupa mine..umm. 50% Nu-mi imi prea place de ea xD

| IvanTudorel a răspuns:

Katara este fata din poporul ghetii care stapaneste apa.40% in desen filmul nu l.am vazut, deci nu comentez happy

| Cazan_Valentina_G_1976 explică (pentru raMLesS):

Multumesc