Http://www.youtube.com/watch?v=wtCv7ndxKg4
Probabil ai vazut scena. Dupa parerea mea mai puternic este Raikage, pentru ca are viteza si forza. Daca citesti manga cred ca ai vazut ca el a fost cel mai aproape sa-l loveasca pe Madara sau l-a lovit nu-mi aduc aminte bine.
Practic Tsunade este puternica - unul din legendarii Sannini, dar nu e la nivelul lui Raikage; are forza distructiva mare, dar nu ar reusi sa-l loveasca pe Killer A pentru ii lipseste viteza.
Cu siguranta este mai puternic raikage deoarece are forta si viteza mai mari decat tsunade
Killer a e cel mai bun deoarece cum sa lovesti ceva pecare abia il mai mai prinzi.
Bună eu zic că este Tsunade, deoarec nu conteză viteza ci forţa cu care loveşti, în schimb KillerA are doar viteza nu şi forţa.
Buna! Eu as spune ca sunt aproximativ egali. Tsunade e foarte puternica si are calitati de Hokage, iar Killer ar trebui sa fie puternic din moment ce a reusit sa stapaneasca bestia lui cu cozi. oricum, cum ar spune naruto: esti mai puternic atunci cand lupti pentru cineva, sa-l protejezi. Sper ca te-am ajutat. Sayounara!
Se refera la raikage=KillerA
A, scuze, nu am vazut
RochEq întreabă: