| RochEq a întrebat:

Cine este mai tare dintre killer a si tsunade?

Răspuns Câştigător
| Zoki a răspuns:

Http://www.youtube.com/watch?v=wtCv7ndxKg4

Probabil ai vazut scena. Dupa parerea mea mai puternic este Raikage, pentru ca are viteza si forza. Daca citesti manga cred ca ai vazut ca el a fost cel mai aproape sa-l loveasca pe Madara sau l-a lovit nu-mi aduc aminte bine.

Practic Tsunade este puternica - unul din legendarii Sannini, dar nu e la nivelul lui Raikage; are forza distructiva mare, dar nu ar reusi sa-l loveasca pe Killer A pentru ii lipseste viteza.

13 răspunsuri:
| Iubibilăă a răspuns:

Traiasca Killer.
Pa, pa, o seara de vis iti doresc.

| Cristian2003 a răspuns:

Cu siguranta este mai puternic raikage deoarece are forta si viteza mai mari decat tsunade

| AlexStefan1 a răspuns:

Killer a e cel mai bun deoarece cum sa lovesti ceva pecare abia il mai mai prinzi.

| AndradaRoxana9 a răspuns:

Buna.
Dupa parerea mea este mai puternica Tsunade.
Pa, pa.

| Stella17 a răspuns:

Bună eu zic că este Tsunade, deoarec nu conteză viteza ci forţa cu care loveşti, în schimb KillerA are doar viteza nu şi forţa.

| asasunteucesafaci a răspuns:

Killer!
Evident!

| RochEq explică:

Stella dar killer a are forta mare in lovituri

| Stella17 a răspuns (pentru RochEq):

Da, dar in fata lui Tsunade e o nimica toate forta lui raikage.

| truerainbow a răspuns:

Buna! Eu as spune ca sunt aproximativ egali. Tsunade e foarte puternica si are calitati de Hokage, iar Killer ar trebui sa fie puternic din moment ce a reusit sa stapaneasca bestia lui cu cozi. oricum, cum ar spune naruto: esti mai puternic atunci cand lupti pentru cineva, sa-l protejezi. Sper ca te-am ajutat. Sayounara!

| Stella17 a răspuns (pentru truerainbow):

Se refera la raikage=KillerA

| truerainbow a răspuns (pentru Stella17):

A, scuze, nu am vazuthappy

| EllaMateeaNed a răspuns:

Tsunade!

| IonicaSuper a răspuns:

Killer a

Întrebări similare