Http://www.youtube.com/watch?v=wtCv7ndxKg4
Probabil ai vazut scena. Dupa parerea mea mai puternic este Raikage, pentru ca are viteza si forza. Daca citesti manga cred ca ai vazut ca el a fost cel mai aproape sa-l loveasca pe Madara sau l-a lovit nu-mi aduc aminte bine.
Practic Tsunade este puternica - unul din legendarii Sannini, dar nu e la nivelul lui Raikage; are forza distructiva mare, dar nu ar reusi sa-l loveasca pe Killer A pentru ii lipseste viteza.
Bună eu zic că este Tsunade, deoarec nu conteză viteza ci forţa cu care loveşti, în schimb KillerA are doar viteza nu şi forţa.
Killer a e cel mai bun deoarece cum sa lovesti ceva pecare abia il mai mai prinzi.
Buna! Eu as spune ca sunt aproximativ egali. Tsunade e foarte puternica si are calitati de Hokage, iar Killer ar trebui sa fie puternic din moment ce a reusit sa stapaneasca bestia lui cu cozi. oricum, cum ar spune naruto: esti mai puternic atunci cand lupti pentru cineva, sa-l protejezi. Sper ca te-am ajutat. Sayounara!
Cu siguranta este mai puternic raikage deoarece are forta si viteza mai mari decat tsunade
RochEq întreabă: