Otaku - fanii anime nou-veniti se considere "otaku", definirea lor de "otaku" este "anime fan". Pe termen lung fanii anime, tind sa nu sa se numeasca otaku din cauza conotati sale japoneza negativa. Traducerea literala a cuvantului este "casa ta", dar in argoul japonez, aceasta se refera la cineva care are un hobby obsesiv.
Deci pe scurt se numeste OBSESIE si mai ales cuvantul se refera la sexul masculin.
Pentru partea femininta este folosit cuvantul - fujoshi - un gen de film/anime/manga pentru persoanele feminine obsedate de genul yaoi (gay). Mai este numita "rotten woman"
http://miauti.blogspot.ro/p/test.html
OTAKU este un termen controversat, preluat de la japonezi, ce descrie o persoana cufundata complet intr-o pasiune. De altfel este un termen folosit pentru a se referi la persoanele carora le plac anime-urile si manga
OTAKU(dupa cum am inteles eu, bineinteles)=persoana care a vazut o gramada de anime-uri(peste 50 ),care le indrageste atat de mult incat orice obiect care are vreo legatura cu ele il cumpara(ca si un fel de colectionar,atat e de "pasionat" cum s-ar zice ),care aseamana fiecare eveniment care ii se intampla cu un moment dintr-un anime pe care l-a vazut, care isi doreste un prieten/o prietena asemenea personajelor din anime-uri^_^, care doreste sa invete limba japoneza indiferent de cat de grea este ea doar pentru a putea intelege ce vorbesc cei din anime-uri, care in loc de cuvinte normale pe care le foloseste un om obisnuit, acesta utilizeaza cuvinte in lb japoneza(de ex...majoritatea dintre noi s-au obisnuit sa foloseasca cuvinte in engleza gen"oh my god","What?!,"Cute",pe cand cei "otaku",folosesc in loc de cute,"kawaii", in loc de "what", Nani si multe alte cuvinte care chiar nu-mi vin acum in minte ), oricum ca sa fiu mai clara, un otaku este o persoana care isi dedica o mare parte din viata anime-urilor!
Otaku este un termen folosit de japonezi.Persoanele care se uita la anime-uri sau citesc manga se numesc Otaku Sper ca am fost de folos
Otaku sunt persoanele care se uita la anime-uri si citesc manga. Insa asta nu inseamna ca esti otaku doar uitandu-te la Naruto, Bleach si One Piece
Otaku se uita/s-au uitat la peste 20 de anime-uri, citesc in continuare manga, folosesc cuvinte japoneze in loc de limba lor matern si stiu multe din traditiile japoniei.
NotToday întreabă:
Shadow82838 întreabă: