E posibil eu cred ca se va intampla asta si cu minato, o fac pentru audienta, si cand spun audienta ma inclin spre drama, pentru ca naruto +ei doi va fi cu siguranta drama
Din pacate il invie doar pe Minato...ar fi fost frumos sa-l fi inviat si pe Jiraya.
Eu zic ca e rau ca l-a inviat si pe Minato (Nu ma intelege gresit sunt un mare fan al acestui personaj) dar practic e un zombie, Naruto cand o sa il vada mai mult o sa izbucneasca in plans decat sa fie fericit pentru ca Minato v-a trebui sigilat
Este posibil sa-l invie pe jiraya. Iar eu cred ca e bine ca il invie pe minato ca o sa poata purta o discutie cu naruto(asta daca nu o sa fie controlat complet)
Ma uit la manga si pana acum nu am vazut, iar manga e destul de departe fata de episoade deci cred ca nu. Dar stiu ca cel care pretinde ca e Madara e de fapt unul Obito, iar Kabuto o sa-l invie pe Madara.
Cam cu totii stim ca cel pretinde ca este Madara este OBITO! SCRIE PE GOOGLE, CINE ESTE TOBI TPU, sa vezi cate intrebari sunt!
In orice caz s-ar putea, doar in cazul in care Kabuto i-ar gasi corpul lui Minato sau al luiJiraya si l-ar invia, dar totusi mi-ar placea sa se intalneasca Naruto cu Jiraya sau Minato.
Pff...Daca ai fi fan ai citi manga.Hai sa-ti explic ce arata acum in manga Sasuke il invie pe Orochimaru, dupa Orochimaru ii invie pe cei 4 hokage, iar dupa ce ii invie Sasuke ii intreaba ce un shinobi si ce e un sat.Pentru mai multe informatii citeste manga.
Da vad ca stai foarte bine cu vederea. Alooooo eu ce ti-am scris mai sus? Mai uitate odata sa vezi. Acolo am scris ca e rau ca i-a reinviat pe cei 4 hokage. Si nu, nu am stiu ca ala care a fost reinviat de catre Sasuke din semnul blestemat a lui Anko a fost Orochimaru, Eu am crezut ca e Mistik din X-men
. Oare de unde am stiut ca ce-i patru hokage sunt vii? am citit pe pereti?
Nu
Am citit in palma?
Nu
Am citit in manga, Dăăăă. Tu m-ai intrebat urmatorul lucru: La ce ep ii? Si eu te-am intrebat ce sa fie? De unde ti-a venit desteapta si inteligenta idee ca eu nu as fi fan Naruto si ca nu as citi manga? Sunt un fan destul de mare, citesc manga de fiecare data, ma uit la fiecare episod si ma uit la fiecare detaliu din fiecare episod ca un robot ca sa retin si cele mai ascunse informatii si mai citesc informatii si de pe Narutopedia. Ce naiba ar putea face un fan mai mult?
kingsinatuo întreabă: