| StellaWinx a întrebat:

Cui ii este dor de Jetix? mie una imi este ff dor, stiu ca aproape intram in anul 2013 si tot vorbesc despre jetix (ca si cum ar fi trebuit sa uit) dar Jetix erau desenele copilariei noastre, mi-am amintit de jetix vazand o revista care o aveam de la 8 ani si am vazut serialele mele preferate : "Winx club","Ce-i cu Andy", etc. Daca ar fi un grup de votare as vota pentru reintoarcerea Jetixului sad

15 răspunsuri:
| Alexandru98 a răspuns:

Mai degrabă de foxkids

| StellaWinx explică (pentru Alexandru98):

Oricum http://www.petitieonline.ro/petitie/67548055 daca vrei Jetixul inapoi si zile si celorlalti sa semneze, daca vrem copilaria inapoi...

| ExtremulJe a răspuns:

Si mie imi este foarte dor de Jetix! il iubesc enorm! sper sa mearga petitia si sa reintoarcem copilaria noastra la televizor! happy

| Titanny a răspuns:

Imi doresc mult mult sa revina inapoi.Nu prostiile astea de desene ce sunt acum la Disney Chenel.M-am plictisit!crying Vrem Jetixul inapoi!

| Titanny a răspuns:

Imi doresc mult mult sa revina Jetix.Nu prostiile astea de Disney Chenel. Vreau Jetixul inapoi!crying(

| Alexandru98 a răspuns (pentru StellaWinx):

Fa mai bine o petitie pentru foxkids
cati ani ai? de vrei tocamai jetix inapoi si nu foxkids

| Alexandru98 a răspuns:

Până la urma am semnat

| SuperSaiyan4 a răspuns:

Urasc Disney Chanel, imi amintesc cand eram mic si ma uitam la copii de la 402 si toate celelalte chestii amuzante, zice ca pe Disney Chanel sunt seriale amuzante, dar nu sunt nici pe sfert cat cele de la Jetix, da oricum nu cred ca vine si daca semnam.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-e dor de ™

| TakeItSlowXD a răspuns:

Imi amintesc cand aveam 3 ani ma uitam la FoxKids apoi pe la 5 ani au bagat Jetix cand ma obisnuisem si eu cu Jetix si devenise postul meu TV favorit au bagat Disney Channel si sunt si eu trista oarecum din pricina aceasta chair de acum sunt mult mai mare... Oricum sper cumva ca Jetix sau macar FoxKids sa revina.

| SuperSaiyan4 a răspuns:

Da oricati am semna tot nu va reveni Jetix, in toata lumea Jetix a fost inlocuit cu Disney.

| BLABLAGAGA a răspuns:

Jetix e cel mai tare il stiu da cand aveam 4 ani si si mie imi e dor de el.

| Andreea_Dinu_1995 a răspuns:

Si euas vrea sa se intoarca jetix cu serialele,, sirenele",,, winx club"happy

| Stella17 a răspuns:

Si mie imi este dor de jetix

| HonneOnna a răspuns:

Mda,acum tot ce ne inconjoara sunt Hannah Montana si Vrajitorii din Waverly Place...Uuustraight faceMi.e dor de Familia Tofu, Ce.i cu Andy si Viata lui Louie...Pacat ca nu mai avem acum decat prostii la TV