Da imi place ..este o emisiune amuzanta.Si cum zice la inceput /:nu trebuie loata in serios:X
Da.
Șii întrebarea trebuia pusă la categoria "Conversații". Hai, raportează-mă!
Ce-ai ma? Stii. m-am gandit sa o pun acolo, dar credeam ca " comics " - adica comic, si d-aia am pus-o aici.
Nu, şi mă doare-n p. lă că mă raportezi tu şi-mi dai ignore.
Handicapatu-le, citeste mai bine intrebarea, si dupa vezi daca am de ce sa te raportez. =]]
Mie da de bujor nicusor, betivul de la iasi, maria, ghiote, artur si fernando ei sunt preferatii mei
Nu sti sa faci diferenta intre femeie si barbat. . *** please!
De ce? Doar n-o-i fii " o handicapata "? Credeam ca esti " un handicapat "... :p
Ia mai sugi carnatu'. Mars si uita-te la fut.aiurile tale de fernando si etc. din cauza lor nu mai e leana si costel etc. . ma cac pe ea generatie . si is o 'handicapata', miss Buci
1. Esti o inculta. Si astfel de inculti ca tine nu au ce cauta pe site, aici.
2. Daca era sa ma jignesti, clar imi ziceai altceva. Esti o proasta!
3. Nu ma cheama Buci.
4. Tu poti sa sugi ce vrei, eu pot sa te asigur ca nu o sa o fac.
5. Nu am chef sa ma iut la " *** ", dar imi face placere sa ma uit la ce prostii scrii tu pe aici, si la cat de proasta poti fii.
6. Nici mie nu imi place " In puii Mei ".
7. Bine ca recunosti ca esti handicapata.
Wow, sti sa numeri :3. Bravo tie :]. Si nu cred ca is proasta, dar ma multumesc si cu jignirile tale ^^
Da stiu sa numar, dar pun pariu ca tu nu stii sa numeri peste 30.000, sau sa numeri banii
Oricum...nici nu ma intereseaza daca stii sa numeri, sau nu. Faci ce vrei, si acum, ca tot ai citit adevarul, in raspunsul asta, si cel anterior, eu vreau sa iti dau onor
Pana la urma noi vorbim de numarat? o.o. Scuze daca ma crezi proasta etc. da chiar nu suport emisiunea. din cauza ei au scos multe emisiuni care erau si mai bune .
Shadow82838 întreabă: