Inspiratia mea, daca o pot numi asa vine din starile pe care le am.Cand pictez de obicei ori sunt mult prea plictisita ori nu am nimic mai bun de facut...totusi singurul loc unde am mai pictat in ultimul timp a fost scoala...
In scimb, scitele au devenit un fel de pasiune pentru mine de cand am inceput sa citesc manga...totusi majoritatea desenelor si picturilor mele sunt abstracte reprezentand de fapt vedere lumii prin intelegerea mea intr-un moment oarecare.
Ai zis ca nu esti multumita ori cat ai incerca? Pai sa iti dau un sfat: multi renunta sa termine un desen fiindca e urat, dar oare nu asa ar trebui sa arate el in momentul acela? E ca si cand ai construi un bloc: daca nu e terminat nu e dacat o alta cladire veche si ponosita pe care nimeni nu o va baga in seama.
Apropo vreau sa iti vad desenele daca se poate..cred ca suntem cam de aceeasi varsta deci me-ar placea sa mai vorbim despre acest subiect
Iti voi lasa un mesaj...cred...
Eu mi-am experimentat desenatul cu ajutorul google imagini.
Scriam ceva de genu naruto de colorat(si apareau imagini smechere)si ma straduiam sa fac exact ca in imagine.Si imi ieseau foarte bine.
Am cam 40 de desene in total, majoritatea fiind cu naruto, sasuke sau hinata.
Nu vrea sa vorbesc obscen dar tu stii cat mar tenta sa te injur si se pare ca esti baiat cat de nesimtit poti fii.Si acum imi dau seama ca majoritatea baietilor sunt asa.
Intai le copiam, puneam o foaie alba peste desenul pe care vroiam sa il fac si desenam, dupa doar ma uitam la desen si ma chinuiam sa imi iasa cat de cat corect, iar cu timpul desenele au iesit ff bine.dar pentru inceput copiaza ceva de genu anime. sper ca ti-am fost de ajutor
Eu m-am inspirat prima data din desenele Yu Yu Hakusho, si am inceput sa le fac cat mai bine, dupa aceea din Drago Ball z - si uite rezultat http://i.imgur.com/y2irD.jpg... sper sa te motivezi mai mult daca vrei sa ai succes in desenat.
Si nu, nu toti baietii sunt asa, baietii care au avut ceva prin viata si s-au maturizat nu sunt asa. Si numai pune la inima, pentru ca un ratat tot ratat ramane. Nu trebuie sa bagi in seama, ca doar nu om fi la T/A, acolo trebuie sa vezi ce batojocoreala este.
Inainte nu prea stiam sa desenez dar m-am uitat la naruto manga si am inceput sa desenez personajele cel mai bun desen a fost cel cu sasuke eu am inceput sa inventez personaje noi din naruto si mi-a iesit foarte bine dar seamana mult cu karin ce am facut eu si daca deja ai inceput sa desenezi personajele din naruto incearca sa mai desenezi alte personaje mai grele de facut cum ar fi:Naruto, temari, minato si daca poti pe kyuubi
Acum un an, adica de cand au inceput sa imi placa mie animele am observat ca toti iubitori de anime deseneaza foarte frumos iar eu nu stiam sa fac nici macar o floare. Cand am incercat prima oara sa desenez ceva simplu numi-a iesit si am zis ca nu voi mai desena vreodata. Dar dupa, mama razgandit si un an de zile am exersat si imi ieseau din ce in ce mai bine. Iar acum am un talent de pictor chiar daca nu sunt prea inventiva...
Daca vreau sa copiez ceva imi iese la perfectie...
Asa ca nu renunta, exact ca Naruto