| товарищ a întrebat:

Cum il chema pe tipul ala cu ciorile care avea o cicatrice pe fata si s-a lupat cu Hidan? Fundilita

Răspuns Câştigător
| floryynnel a răspuns:

Gata am gasit. Cred ca te referi la : Raido Namiashi (cauta pe google imagini sa vezi daca e el). In caz ca nu e el, uitate peste lista asta: http://www.animevice.com/naruto-shippuden/11-2615/characters/?

7 răspunsuri:
| MariusDk23 a răspuns:

Ciori?
Tipul cu ciorile este Itachi si el nu s-a luptat niciodata cu Hidan, si nu are o cicatrice pe fata, Shikamaru s-a luptat cu Hidan.

| товарищ explică (pentru MariusDk23):

Atunci s-a luptat cu Kakuzu... Tu te referi la Aoba, dar mai era un tip care semana cu el.

| Deriol a răspuns (pentru товарищ):

Nu, deci tipul cu ciorile este Itachi, el NU are o cicatrice pe fata si nu s-a luptat niciodata cu Hidan.
Cei care s-au luptat cu hidan au fost Kakashi, Asuma si Shikamaru.

| товарищ explică (pentru Deriol):

Atunci s-a luptat impreuna cu Kotetsu impotriva lui Kakuzu...

| floryynnel a răspuns (pentru товарищ):

Aoba era cel cu ciorile(singura persoana care samana cu Aoba e Ebisu... dupa ochelari). Nu cred ca te referi la cei 2 care l-au protejat pe Shikamaru, cand Asuma se batea cu Hidan.
Nu stiu cum il cheama, dar apare in episodu 80 din naruto shippuden.(el e cel care il ataca pe Kakuzu cu o sabie neagra, mi se pare ca i-a atins putin mantia pe langa urechi). In episod nu ii zic numele ( nici lui nici lui Aoba) si mi se pare ca nu l-am mai vazut de atunci.(Aoba a mai aparut...)

| товарищ explică (pentru floryynnel):

Stiu ca numele lui incepe cu,, R ''... Si dupa nu mai stiu nimic...

| товарищ explică (pentru floryynnel):

Multumesc,Raido era!

Întrebări similare