Sa pot sa fac lumea sa explodeze si sa dau timpul inapoi, sa fac sa nu mai existe scoli si profesori, sa imi apara doar dulciuri in casa, sa am ce vreau eu, sa pot sa zbor, sa pot sa alerg cel mai repede si sa calatoresc prin timp
Funda?! Multam.
Vreau mai multeee: invizibilitate, super puteri, oprirea timpului, sa dau timpul inapoi si inainte, sa nu trebuiasca sa mai dorm niciodata. dar ce conteaza... oricum nu le poti avea...funda?
Mmmm... Sa ma gandesc... cred ca ar fi cea de a fi superagila, sa vad f bine pe intuneric, sa citesc gandurile oamenilor si sa folosesc telepatia pentru a vorbi cu animalele.
"sa citesc gandurile altora" si" sa opresc timpul"--> acestea 2 cred ca sunt cele mai interesante
Mi-ar placea sa citesc ganduri sau sa ma pot teleporta sau sa vorbesc cu mortii
Tuturor ne-ar placea sa avem tot felul de puteri! dar totusi(din tot ce ai zis)care e preferata ta?:*
"sa citesc gandurile oamenilor"," sa fiu invizibila", " sa dau timpul inapoi", " sa zbor"!
Radiezi? si daca ai o problema cu mine(in afara de faptul ca nu ma cunosti si te iei de intrebarea mea) te rog sa nu imi mai raspunzi la intrebari
DonEduardo întreabă:
ReEbecutZa întreabă:
Shadow82838 întreabă: