| GeorgeLove a întrebat:

Daca ati avea de ales intre:
1. Fairy tail
2. Date a live
3. Naruto(oricare sezon)
4. Baka to test
Pe care l-ati alege si de ce?

Răspuns Câştigător
| onixonutza a răspuns:

Fairy tail, clar! E anime-ul meu preferat :d are foarte multa comedie, actiune si romantism, e genial.Chiar ti-l recomand! are 175 episoade dar trebuie sa mai apara pentru ca s-a terminat aiurea, in mijlocul actiunii.
Pai pe locul 1 ar fi fairy tail, pe locul 2 : naruto, pe 3 date a live (chiar azi l0am terminat, e amuzant ) si nu m-am uitat la baka to test, nu stiu despre ce e vorba. oricum sper ca alegerea ta sa nu te dezamageasca! vizionare placuta

9 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

Naruto.În primul rând pentru că este singura serie din lista ta pe care o urmăresc(am văzut câteva episoade din Fairy Tail, dar am lăsat-o baltă; am văzut un episod din Baka no test-neinteresant din punctul meu de vedere; de Date a live nu am auzit, nu ştiu).Şi în al doilea rând, pentru că îl urmăresc de câţiva ani şi face parte din viaţa mea.Plus că prin intermediul acestui anime am întâlnit nişte oameni deosebiţi, prieteni.

| GeorgeLove explică (pentru birdie14):

Date a live e un anime relativ nou, a fost lansat in 2013, are 12 episoade in sezonul 1 si a fost propus ca unul din cele mai bune animeuri din acest an big grin

| birdie14 a răspuns (pentru GeorgeLove):

M-am documentat şi pare interesant, deşi drăgălăşenia şi lucrurile magice nu prea mă atrag.

| Zoey112 a răspuns:

Fairy tail

| товарищ a răspuns:

Naruto, pentru ca este pur si simplu demential. Am urmarit si Fairy Tail dar nu este aceeasi atractie ca la Naruto, Baka no test nu are absolut nimic special, anime-urile banale gen Highschool, vampiri si alte prostii, Naruto ( oricare sezon ) este captivant, te tine cu sufletul la gura si cand dai,, play '', intri deja in lumea Shinobi. Face parte din mine.

| JiTerra a răspuns:

Fairy Tail!

| UnVis a răspuns (pentru birdie14):

Te exprimi foarte frumos prin cuvintehappy

| birdie14 a răspuns (pentru UnVis):

Mulţumesc mult!

| AndraR a răspuns:

Naruto, cu siguranta.L-as alege pentru ca e anime-ul meu preferat, il urmaresc de la 6 ani si chiar m-am indragostit de naruto tot pe-atunci(eram mica, nu gandeam logic).

Întrebări similare