| danysasuke7 a întrebat:

De cand va uitati la animeuri ati avut personaje care v-a ajuns la inima, argumentati vreau doar un personaj

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
9 răspunsuri:
| Stella17 a răspuns:

Buna, eu cred asta despre anime-ul Naruto pur si simplu este frumos si imio dau seama ca balantele au obiective la care nu renunta niciodata, fiind si Naruto balanta, iar modul in care a trait in copilarie si a devenit puternic este impresionat si niciodata nu se da batut.

Paste fericit!

| hecamefrommetalland a răspuns:

Este necinstit să alegem doar unul,dar totuși voi alege unul la întâmplare.
Death the kid din Soul Eater,cu obsesia lui ciudată pentru simetrie bilaterală cauzată de TOC, este puternic, haios, calm și foarte spontan în caz de,, lipsă de simetrie,,.

| AndradaRoxana9 a răspuns:

Buna.
Personajul care mi-a ajuns la inima este Naruto. Am fost foarte impresionata de copilaria trista de care a avut parte, cat si de curajul si de dorinta lui de a devenii Hokage. Naruto este un personaj care niciodata nu s-a dat batut indiferent de situatie.

| qMisaki a răspuns:

L Lawliet, din Death Note.
A fost atat de destept incat a putut sa-l invinga pe Light. El nu a murit pentru ca a pierdut, el vroia doar sa-si confirme teoria, nu, el putea sa mai traiasca dar a vrut sa-l invinga pe Kira. L mi-a ajuns la inima deoarece nu s-a dat deloc batut, si daca si-a pus ceva in minte trebuie sa se intample.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Light Yagami, de ce pentru ca e diaboliclaughing Nu pe bune imi plac personajele astea demonice.
Va rog mai recomadati-mi un anime in care sa fie unul de calibru lui Light,in afara de Code Geass, Code Breker ca le-am vazut pe ambele dar niciunul nu se asemana lui Light.

| Okami23 a răspuns:

Shikamaru - imi place mult de el, este inteligent, lenes, tipul asta are o minte brilianta

altele ar mai fi Sasuke, Natsu, Erza si Luffy

| danysasuke7 explică (pentru DrugღDreamsツ):

Foarte frumos raspuns la intrebare bravo

| Ciuffx a răspuns:

Chrono ♥ (din Chrono Crusade) imi placea pentru ca..chiar daca era demon era asa bun ♥ si o proteja mereu pe Rosette...+ca mai e si draguț ♥ laughing

| JuviaChan a răspuns:

Mie mi-au ajuns la inima jiraya si itachia, itachi in special
Dar eu sunt emotiva si personaje la care nu era cazu mi-au ajuns la inima. Dar astea doua in special

Întrebări similare