| FuwaFuwa a întrebat:

De ce a murit Rin din Naruto?
Asta e intrebarea care ma macina si pe care nu o pot descifra.
Funda pentru raspunsul cel mai bun.

Răspuns Câştigător
| DarthNiger a răspuns:

Buna!happy Am sa-ti zic ce s-a intamplat cu Rinn.Deci cu mult timp in urma Rinn a fost rapida de clanu de unde facea parte Kirigakure, acestia au facut jinchuriki a lui 3 cozi, Isobu in scopul de a o apara bestia, astfel fiara cu 3 cozi a fost eliberata in Konoha.A fost creat un plan de a oprio pe Rinn din distrugerile lui 3 cozi, a fost urmarita de ANBU fara a sti ia.Rinn se saturase sa faca probleme in sat,ia la chemat pe Kakashi pentru ai cere o favoare,aceea de a omorao,Kakashi a refuzat dar in cele din urma vrand sa atace Kakashi pe un ANBU, Rinn s-a strecurat in fata lui si a lovit-o pe ea cu chidori, ia a murit, din nefericire obito a fost de fata, amandoi au reusit sa obtina mangekiou sharingan happy cam asta a fost Funda?big grin

| Inovssakura a răspuns (pentru DarthNiger):

Mincinosule ce tot indurgi tu acolo nici macar nu ai citit manga. Kakashi a omorat-o pe rin cu chidori dar nimeni nu stie de ce! Iar kirigakure e satul cetii ea era din konoha! Obito murise cu ceva timp in urma din cauza unui bolovan si atunci rin si kakashi au fost de fata.

20 răspunsuri:
| birdie14 a răspuns:

Cred că toată lumea se întreabă asta.Nu ni s-a dat niciodată niciun indiciu, nici în anime, nici în manga.Cel mai probabil a murit fiind o victimă a războiului, deoarece Minato a devenit Hokage după terminarea războiului, iar atunci Rin deja murise.Dar desigur mai sunt şi alte ipoteze...asta e singura la care mă pot gândi acum.

| Stella17 a răspuns:

Buna cel mai probabil vom afla din manga. Pana atunci sa asteptam.

PA, pa

| PattyC a răspuns:

Rin a murit in razboi asa am auzit, dar nu a aratat nici inb anime nici in manga poate o sa arate dar pana atunci stam in suspans

| xgd a răspuns:

Poti citi manga de aici...

http://narutofan.forumulmeu.ro/t1140-604-se-intalnesc-din-nou-iar-apoi

Azi am aflat si eu... a omorat-o kakashi :[[[[[[[

| Alex4LighT a răspuns:

Nu s-a spus niciodata cum a murit.
Insa eu cred ca ea CHIAR a murit din 2 motive: Tobi(sau Obito) a spus ca a murit, iar Kakashi(cand a discutat cu Sasuke, inainte ca acesta sa plece din sat) a spus ca toti cei apropiati lui au murit.

| Minato1 a răspuns:

Stati putin De unde stim ca a murit Nu stim asta, Doar pentru ca Obito a zis ca a murit nu stim 100% ca a murit, Si daca, chiar ar fi moarta De ce nu l-ar fi pus Obito pe Kabuto sa o reinvie? Deci nu cred ca ea este moarta.

| DarthNiger a răspuns (pentru Minato1):

Ea este moarta, si nu poate sa o reinvie kabuto asa deodata, ii trebuie ramasitele ei, si ia a fost ingropada in staul ei, in clanul de unde facea parte.Si sa nu uitam ca acum kabuto nu mai are incredere in obito sau tobi.

| The4Ever a răspuns:

Raspunsul castigator chiar a fost tare. Adica acum se explica multe, de exemplu Rinn a murit in fata unui lacwinking.

| FuwaFuwa explică:

Doamne fereste Kakashi a omorat-o pe Rin

| NarcisNrC a răspuns:

Avea Ciuma BuBonica

| FuwaFuwa explică (pentru NarcisNrC):

A murit pentru ca esti tu PR**T.

| NarcisNrC a răspuns (pentru FuwaFuwa):

Asta sa Yo spui lu' M**A > URATULE!

| FuwaFuwa explică (pentru NarcisNrC):

Daca vrei sa stii sunt fata si nu ma intereseaza ce crezi, ce zici si ce raspunzi asa ca am incheiat si te rog nu mai vizita contul meu si intrebarile mele daca esti asa de respingator cand o sa iti revizuii comportamentul atunci sa te mai uiti la intrebarile mele ai inteles

| Minato1 a răspuns (pentru NarcisNrC):

Asculta daca nu iti place Naruto nu raspunde doar ca sa te afli in treaba

| DonotPositive a răspuns (pentru NarcisNrC):

Il avea pe tactu' in pat

| pandispan2011 a răspuns:

Nu stie nimeni cum a murit, dar stim ca a murit din cauza lui kakashi sau el nu aprotejato

| EveLorre a răspuns:

" Lollcool_QuiLand_1982 " are dreptate :D uite :

http://s1.zerochan.net/NARUTO.600.1289434.jpg

| MichelleRin a răspuns:

HaruHina4ever....eu acum o saptamana m`am uitat mai atent la episodul cand a murit al 3-lea hokage si am vazut-o pe RIN in spatele lu kakashi dar separe k el nu o observase si din cate am vazut eu Rin numai avea acele linii mov de obraji... daca a fost la inmormantarea celui deal 3-lea inseamna ca traieste!

| FuwaFuwa explică (pentru MichelleRin):

Poate traieste ce bine ar fi