Buna! Am sa-ti zic ce s-a intamplat cu Rinn.Deci cu mult timp in urma Rinn a fost rapida de clanu de unde facea parte Kirigakure, acestia au facut jinchuriki a lui 3 cozi, Isobu in scopul de a o apara bestia, astfel fiara cu 3 cozi a fost eliberata in Konoha.A fost creat un plan de a oprio pe Rinn din distrugerile lui 3 cozi, a fost urmarita de ANBU fara a sti ia.Rinn se saturase sa faca probleme in sat,ia la chemat pe Kakashi pentru ai cere o favoare,aceea de a omorao,Kakashi a refuzat dar in cele din urma vrand sa atace Kakashi pe un ANBU, Rinn s-a strecurat in fata lui si a lovit-o pe ea cu chidori, ia a murit, din nefericire obito a fost de fata, amandoi au reusit sa obtina mangekiou sharingan
cam asta a fost Funda?
Cred că toată lumea se întreabă asta.Nu ni s-a dat niciodată niciun indiciu, nici în anime, nici în manga.Cel mai probabil a murit fiind o victimă a războiului, deoarece Minato a devenit Hokage după terminarea războiului, iar atunci Rin deja murise.Dar desigur mai sunt şi alte ipoteze...asta e singura la care mă pot gândi acum.
Nu stie nimeni cum a murit, dar stim ca a murit din cauza lui kakashi sau el nu aprotejato
Rin a murit in razboi asa am auzit, dar nu a aratat nici inb anime nici in manga poate o sa arate dar pana atunci stam in suspans
Stati putin De unde stim ca a murit Nu stim asta, Doar pentru ca Obito a zis ca a murit nu stim 100% ca a murit, Si daca, chiar ar fi moarta De ce nu l-ar fi pus Obito pe Kabuto sa o reinvie? Deci nu cred ca ea este moarta.
Nu s-a spus niciodata cum a murit.
Insa eu cred ca ea CHIAR a murit din 2 motive: Tobi(sau Obito) a spus ca a murit, iar Kakashi(cand a discutat cu Sasuke, inainte ca acesta sa plece din sat) a spus ca toti cei apropiati lui au murit.
HaruHina4ever....eu acum o saptamana m`am uitat mai atent la episodul cand a murit al 3-lea hokage si am vazut-o pe RIN in spatele lu kakashi dar separe k el nu o observase si din cate am vazut eu Rin numai avea acele linii mov de obraji... daca a fost la inmormantarea celui deal 3-lea inseamna ca traieste!
Poti citi manga de aici...
http://narutofan.forumulmeu.ro/t1140-604-se-intalnesc-din-nou-iar-apoi
Azi am aflat si eu... a omorat-o kakashi :[[[[[[[
Ea este moarta, si nu poate sa o reinvie kabuto asa deodata, ii trebuie ramasitele ei, si ia a fost ingropada in staul ei, in clanul de unde facea parte.Si sa nu uitam ca acum kabuto nu mai are incredere in obito sau tobi.
" Lollcool_QuiLand_1982 " are dreptate :D uite :
http://s1.zerochan.net/NARUTO.600.1289434.jpg
Mincinosule ce tot indurgi tu acolo nici macar nu ai citit manga. Kakashi a omorat-o pe rin cu chidori dar nimeni nu stie de ce! Iar kirigakure e satul cetii ea era din konoha! Obito murise cu ceva timp in urma din cauza unui bolovan si atunci rin si kakashi au fost de fata.
Raspunsul castigator chiar a fost tare. Adica acum se explica multe, de exemplu Rinn a murit in fata unui lac.