1. cand spui sa te duci dracu e un fel de blestem. toti s-ar supara daca cineva l-ar blestema 2.Raluka15 se scrie"ia" de la verbul "a lua" si zi grija ce spui ca s-ar putea ca te va lua si atunci nu te va mai lasa si o sa vrei sa scapi de el si nu vei putea
Da nu mă enervez fă * se face verde la față de cât de enervată e *.
Eu,cand cineva ii zice asa, il injur de mama dracului si... poate arat niste semne d'alea obscene sau ne luam la bataie. Nu mereu.
Bai,are dreptate deea.Intrebare asta, daca o pot numi asa, trebuie sa fie la categoria T/A.
Ba nu e comics inseamna benzi desenate si comicuri.
Ma simt ne voit sa iti spun jet la T/A.
Cunosc un om pe care il cheama Dracu si cum el e cam uacios si rautacios nu prea imi convine sa ma trimiti pe la el!
Dacă vrei să te joci de-a agramata, du-te la T/A, comics înseamnă comicuri(benzi desenate).
Nu e categoria corectă, apropo.Comics înseamnă comicuri, așa că duceți-văă naibii' la T/A.
As prefera sa nu ma duc naibii, sau cel putin nu singura Nu vad cu ce deranjeaza atat categoria la care e. Cele de teme postate la dragoste si sex sunt corecte? De ce nu sunt atat de comentate?
Nu mă refeream să te duci naibii,ci să vă duceți la T/A. Când am zis naibii,mă refeream la altceva, mă rog.
Întrebările pe baza temelor nu sunt acceptate pe site, deci oricum sunt raportate.Noi,ăștia vechi, ne-am săturat de utilizatorii noi care îți bat joc cam de tot ce înseamnă TPU.Mulți dintre ei au plecat: Bastet, Clannad,(care a revenit, dar nu știu pentru cât) mhn24(Atheist,care intră,dar rar)Și mulți alții au plecat pentru că cei noi au refăcut TPU,greșind categoriile,pupând-ul în c*r pe Justin Bieber,etc.
Ca atare,vrem să refacem TPU.
Cât despre întrebarea ta, este o întrebare de T/A, nu de Comics.La comics se pun comicuri.Oricum, utilizatorii au distrus și categoria asta, dar merită să încercăm să o readucem.