Asa este. putini mai sunt pe siteul asta. stau si ma uit la unii utilizatori si nu sau mai logat din 2009. in plus se mai gandeste cineva la,, cauze nobile" sau,, voluntariat/ecologie"
Dezordine. Omul are nevoie de ordine. De aceia s-au inventat si semafoarele.
Cred ca e logic sa punem intrebarile pe categoriile potrivite. De ce ar trebui sa vad o intrebare despre sanatate, de exemplu la categoria 'Stiinta si filozofie '? Majoritatea prefera sa scrie un ' scuze ca am postat in categoria aceasta'. Nu ar fi mai simplu in loc sa mai scrie o propozitie, sa aleaga categoria corecta cu un singur click? Cred ca este mai ordonat sa le sortam, altfel este o dezordine totala. Pe mine ma irita cand citesc intrebari de genul "Ce as putea sa gatesc azi?' la categoria "Religie". Chiar o fi asa de greu sa scriem intrebarea potrivita la categoria potrivita?
Bine dar unde as putea pune o intrebare de genu,, Ce nume imi pot pune la clan pe Cs?"+ ca exista oameni care nu li se raspuind la intrebari doar peste un an.Am o intrebare de 2 ani pusa pe site si nu a raspuns nimeni pentru ca e pusa la o categorie la care nu-s oameni multi.
Si eu am intrebari fara raspuns. Dar daca pui intrebarea la o alta categorie, asta nu iti garanteaza raspuns. Daca nimeni nu are un raspuns pentru tine, nu o sa aiba nici daca schimbi categoria. Iar cei care ar putea sa iti dea un raspuns, de exemplu cei care stiu sa dea un sfat pentru o anumita boala, durere, etc, or sa intre direct la categoria 'sanatate', iar daca tu nu ai postat intrebarea ta despre sanatate acolo, sunt sanse mai mici ca ei sa iti raspunda.
TPU este o comunitate in care toti au proprile interese. Categoriile exista pentru a creea ordine in intrebari si raspunsuri pentru a gasi ceea ce cauti sau a ajuta pe cineva deoarece te pricepi in acel domeniu. Sunt niste lucruri elementare pentru ca utilizatorii sa stie unde cauta exact ceea ce vor sa stie.
Daca pui intrebari la alte categorii necorespunzatoare si eu ti-as sarii in cap, in primul rand nu denota bun simt si respect pentru ceilalti care nu vor sa vada altfel de intrebari, parerea mea foarte stupide in domeniul in care se pricep.
Si bonus exista prima pagina unde multi utilizatori raspund la intrebari, cred ca vei primi si tu un raspuns.