| NoBodyCareAboutMeOrYou a întrebat:

Deci, am vazut multe intrebari in legatura cu Madara si Obito. Deci nu stiu daca teoria mea va fi gresita sau va fi corecta dar le pot lua la ghicite si asa imi pot da seama de multe. Deci in primul rand in manga 605, a fost vorba de moartea lui Rin, deci am multe de zis de asta. Sa vedem, A aratat doar cateva secvente cu Kakashi, cand ii bagase Raikiri in inima si atunci cand i se trezis Mangekiou Sharingan, in fine nu prea m-am uitat la manga asa ca nu prea stiu cum ii se zice la sharinganu lu Kakshi. Deci, sa ne gandim logic ar trebui sa fie ceva la mijloc, presimt ca multi au zis ca nu a facut-o intrentionat si eu o sa va contrazic, a facut-o intentionat. Pana si figurile fetei ale lui Rin au fost intentionate. Daca nu ma insel Kakashi varsa-se o lacrima dupa ce isi trezise Mangekiou Sharingan, deci asta inseamna ca a fost rugat de Rin si Kakashi a ascuns asta de mult timp. S-au... explicatia asta nu ar fi niciodata adevarata dar... ar putea fi un pseudo Jinchurili si din cauza asta a trbuit omorata. BINE UITATI CE AM ZIS! Sa nu ma credeti un nebun dupa animeuri dar vreau sa ii fac pe ceilalti sa gandeasca mai liber in legatura cu ceva si sa vada in viitor ce se va intampla.

10 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Never4ever a răspuns:

Eu nu cred ca Kakashi a omorat-o pe Rin fara un motiv important. Poate a fost silit de cineva sa o faca sau poate Rin l-a pus din cauza a ceva.Deocamdata nu stim nici noi sigur, vom vedea.Dar al cui jinchuriki? Al lui 9 cozi nu se poate pentru ca al lui noua cozi a fost mama lui Naruto, si ceilalti bijuu erau din alte natiuni nu din Konoha iar Rin e din Konoha, nascuta si crescuta acolo.

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică (pentru Never4ever):

De ce nu al lui Noua Cozi, caci sunt multi de exemplu Sora, Fratii de aur si argint si inca mai pot fi o gramada. De ce nu? Faza cu Rin am spus-o si eu, ca poate Kakashi a fost rugat de Rin sa o omoare dar mai am o varianta. Atunci cand Rin era inca in viata (adica atunci cand ii bagase mana in piept lui Kakashi) a avut o privire ca si cand de dezamagire. Deci nu prea pot sustine ideea asta.

| Never4ever a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Pai al lui 9 cozi nu prea e posibil pentru ca la timpul ala Kushina era jinchurikiul lui 9 cozi dar nu stiu nici eu exact vom vedea in manga in capitolele urmatoare.

| DuzzyDrey a răspuns:

Kakashi a fost nevoit sa o omoare pe rin deoarece a aflat ca este un spion din satul ploii, daaa, o sa zica in manga daca nu chiar a zis in ep. 605... Si da Tobi este obito, care dupa ce a vazut si a fost dezamagit de kakashi ca a omorat o pe rin s-a intors la madara pentru a il ajuta cu o "lume mai buna" viziunea lui madara unde totu' este pacee si roz si acu in manga obito are nevoie de ochiul lui kakashi sa deschida poarta spre lumea aia k mangekyoul lui kakashi, daca ati observat au acelasi mangekyou obito are partea cu care materializeaza tot si kakashi dimensiunea si impreuna o sa poata sa faca acea "lume" dar cred ca au fost trase niste sforii de madara, cand obito a plecat sa il ajute pe kakashi obito ia multumit lu madara ca la salvat, iar madara i-a zis sa nu ii multumeasca inca, deoarece o sa se intoarca la el si de abia atunci o sa poata sa ii multumeasca cu adevarat, fapt care s-a intamplat dupa ce obito a vazut cum kakashi a killerito pe rin big grintongue

| NoBodyCareAboutMeOrYou explică (pentru DuzzyDrey):

Prima faza o sa o refuz ca nu prea are logica. Deci acolo erau ei in satul ploii daca nu ma insel dar chiar daca ar fi fost un spion, Obito i-a zis lui Kakashi sa o protejeze. Deci prima nu e buna, in rest aia cu Madara cand ia multumit nu stiu ce, nici aia nu prea cred ca se va intampla. Dar in rest da este adevarat.

| DuzzyDrey a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

Poi da dar daca Rin era Spion, Kakashi si-ar fi incalcat la sigur promisiunea facuta lui obito pentru ca satul konoha era mult mai important pentru kakashi decat promisiunea lui mai ales daca rin detinea niste informatii... Si da partea cand ia multumit lu madara e in manga, chiar arata straight face si dpa se intorce la el ....Mda

Gresesti cumplit de prima idee. Deci in primul rand, Obito daca iti aduci aminte ii spusese ca daca nu stiu ce este un gunoi ceva de genu. De ce sa o faca pentru sat? El nu vroia faima deoarece tatal lui murise dar la faza aia cu Madara te rog sa mi-o arati si mie ca eu nu am vazut-o big grin.

| DuzzyDrey a răspuns (pentru NoBodyCareAboutMeOrYou):

La prima idee ai dreptate, acum m-am gandit mai bine si stai putin :D http://anime.kage.ro/manga/naruto-manga/naruto-manga-604/#start
Uita-te la ep pana la sfarsit si ai sa vezi :P

Da asa e, ii multumise lui madara dar ii spusese ca nu se va mai intoarece si pariez ca se intorsese. Cred ca atunci cand se intorsese il pusese sa il invete sa foloseasca mangekiou sharinganul.