Are 10 capitole, ai fi aflat daca citeai pana la sfarsit. Sakura e mama Saradei, motivul pentru care Karin are cordonul ombilical este pentru ca Sarada a fost nascuta in ascunzatoarea lui Orochimaru si Karin a fost moasa.
Am citit manga, dar e lipsit de logica, coordonul ombilical e legatura dintre mama si fat, ceea ce inseamna ca trebuie sa-i apartina mamei, nu moasei. De aici si vine curiozitatea mea.
Cordonul ombilical e taiat la nastere, nu e a lui Karin, dar ea e cea care l-a pastrat, Captain Obvious.
Si eu ma intreb asta...
Am mai citit unele comentarii de la episoadele 20, 21, 22 din Boruto, pentru ca nici eu nu citesc manga(mi se pare plictisitor daca nu auzi vocile personajelor, poate pare ciudat, dar asta e parerea mea
Ei bine, prin comentarii spuneau unii ca au citit manga si ca acolo spune ca cica Sarada seamana atat de mult cu Karin din cauza faptului ca Sasuke a supt chakra lui Karin.
Ciudat ar fi ca, Sasuke, imediat dupa ce a fost eliberat din ''inghisoare'', a mers in excursia lui de ''ispasire a pacatelor'', deci *tuse tuse*, stii tu, nu a avut cand sa se faca procesul de producele a copilului ) (ce cuvinte inteligente folosesc
Sarada mai seamana cu Karin pentru ca are ochelarii ei (habar nu am de ce, repet, nu citesc manga, deci ramane de vazut )
Nu are nici o legatura cu cordonul, acesta avea doar rolul de a lua adn-ul lui karin pentru testare.Sarada este fiica sakurei, insa are putin adn de la karin de cand sasuke se trata cu muscatura sa.