Pentru inceput sa nu-i spunem Tobi, face confuzie. Se numeste Obito.
Este greu de decis cine ar castiga pentru ca sunt amandoi utilizatori puternici de sharingan.
Cand lupti cu Obito singura sansa sa-l atingi este ca Kakashi si fie acolo, teleportand chestiile cu kamui. Dar cum Kakashi nu va fi, atunci ramane o singura solutie: viteza. Daca Obito nu poate tine pasul cu viteza, atunci il poti ataca. Dar singurul adversar in aceasta categorie ar putea fi doar al patrulea Hokage.
Pe de alta parte Itachi nu ar putea ajunge la o viteza adecvata in aceasta lupta. Sigur, are tehnici puternice, susanoo, izanami, dar sunt toate de tip sharingan, deci nu prea au efect asupra altui utilizator de acelasi tip; singura care ar putea functiona ar fi amaterasu.Adica, tii minte cand Sasuke l-a cunoscut pe Tobi, si i-a dat foc cu amaterasu din cauza unei tehnici de a lui Itachi. Dar, din nou ar fi greu sa il atingi.
Nici eu nu prea stiu ce sa iti raspund, ar fi o lupta foarte intensa, dar ma inclin putin catre Obito, pentru ca daca ar sta doar in dimensiunea creata cu Kamui atunci Itachi nu poate face nimic. Dar din nou nu se stie daca ar avea o limita de timp sa stea in locul ala. Si ca argument final, noi nu stim adevarata putere a lui Obito. E prea intens.
Itachi pentru ca are sharinganurile mai puternice chiar daca si tobi are si sharingan si rinnegan
Salut si tie ^^
Eu nu am spus ca ar castiga Obito, am spus ca ma inclin spre el. Da, ai dreptate, Itachi are sabia si scutul, dar nu stim cum lupta Obito cu adevarat, nu-i stim adevarata putere.
Oricum, la intrebarea asta au fost cerute pareri. Eu am scris ce am gandit, iar cum toti au opinii diferite, tu ai tot dreptul sa nu fii de acord cu ce am scris.
Cristian2003 întreabă:
Cristian2003 întreabă: