| condemnedAntagonist a întrebat:

Dudes,vreau să fac o manga.
Nu vreau SF,şi nici romance,cel puţin nu Male+Female.
Se super-acceptă dacă e yaoi,yuri (Shoujo/shounen ai)
Dar aş vrea să fie ceva mai interesant.
Nu o să iau neapărat în considerare răspunsurile voastre,mă pot gândi şi eu la ceva, dar vreau să văd ce aveţi şi voi în minte.
Uimiţi-mă.

7 răspunsuri:
| FuwaFuwa a răspuns:

Mie imi plac cele shonen sau romance dar F+M, dar ma cam plictisesc cele romance.
Dac te pricepi la roboti poti face una Mecha si alea sunt interesante.

| FuwaFuwa a răspuns:

Mie imi plac cele shonen sau romance dar F+M, dar ma cam plictisesc cele romance.
Daca te pricepi la roboti poti face una Mecha si alea sunt interesante.

| KiuubyNaru a răspuns:

Hmm...
Nu stiu exact daca te pot ajuta, dar sper sa iti dau cateva idei.
Prin minte nu-mi trec idei marete de obicei, insa sa vad ce pot face.

Yaoi:
M-am gandit la un orfelinat. Personajul principal, Luka (eu le dau un nume, pentru ca ma incurc, dar este alegerea ta) este un baiat in varsa de 16 ani, care refuza sa se deschida in fata celorlalti, care mai tot timpul este retras si pe care nu il intereseaza nimic din ce nu se afla in lumea lui. Lumea lui este zona lui de siguranta, in adancul mintii si inimii sale.
De un timp, un tanar in varsta de 19 ani, Kai, isi face aparitia la orfelinat, oferindu-se sa stea cu copiii. Acesta, cu acordul directorului, organizeaza diferite excursii si plimbari, cumpara dulciuri/jucarii si tot ce este posibil sa aduca putina, cat de putina bucurie in inimile acelor copii tristi. Cu toate acestea, Luka nu participa la niciuna din activitatile lui. In timp ce statea cu cativa copiii care se jucau, curios, interesat de acest copil, Kai se ridica si se apropie pe Luka. Desigur, este respins, iar in glasul pustiului se putea observa raceala, dar Kai, insistent, nu se lasa si-l taraste pe Luka afara din lumea lui. Il invata sa zambeasca si sa se bucure de viata. Totul se sfarseste prin a se indragosti teribil pe pitic, iar piticul, fara a-si da seama macar, de Kai.
Dupa o zi petrecuta impreuna, se despart in fata orfelinatului. Atunci, Luka va avea parte de o supriza: o noua familie. Este adoptat de doi oameni care nu au putut avea copii, dar care au mai adoptat un baiat inainte. Cu doi ani mai mare, Allan avea sa ii fie noul frate.
Luka are o noua familie. Toti se purtau minunat, dar nu avea inca sa stie ca Allan era de fatata si ii va face poate cel mai mult rau...

Totul se poate sfarsi pentru el. Ce va urma poate sa spuna numai imaginatia ta.
Daca nu te-am ajutat, te rog frumos sa ma ierti!
Iti doresc numai bine!
Mult succes in continuare! happy

| condemnedAntagonist explică (pentru KiuubyNaru):

Hmm...Păi,este chiar interesant.Am să fac un one-shot despre asta. Mâine încep coperta şi fac Story Plot-ul.
Ehm,anyway,cum ar trebui să arate Luka? Dar Kai? Culoarea părului, lungimea, culoarea ochilor, aproximativ înălţimea, etc?

| KiuubyNaru a răspuns (pentru condemnedAntagonist):

In mintea mea, Luka este un baiat brunet, cu parul doar foarte putin lungut si ochii de un albastru intens. Cam ce inaltime au baietii de varsta lui? Hmm... Nu stiu, sa fie peste 1, 55, pana in 1, 60... Ceva in genu'. Eu nu le am cu chestiile astea laughing)
Despre Kai... Mai, el este brunet, de asemenea, dar are varfurile roscate. Cum am mai zis, nu are parul foarte scurt, dar nici exagerat de lung. Daca tu vrei, el ar putea avea parul lungut cam pana putin peste umeri, dar in mintea mea, era cam pana pe la baza gatului, frumos asezat. Ochii ii sunt negri, foarte negri si frumosi big grin

Sper din suflet ca te-am ajutat tongue
As vrea si eu sa citesc ce vei scrie. Chiar mi-ar face placere! :X
Succes!

| condemnedAntagonist explică (pentru KiuubyNaru):

Aah.Văd.Am să mă apuc de desenat după ce termin cu testele astea.Şi meditaţii, învăţat, etc.

| KiuubyNaru a răspuns (pentru condemnedAntagonist):

Pfff... Urat, urat! straight face

Iti doreeeeesc mult succes! happy
:*