| MaryaLovGD a întrebat:

Dupa voi care este mai bun : Fairy Tail sau Naruto?

Răspuns Câştigător
| Casa a răspuns:

Naruto,Naruto shippuden asta e clar

15 răspunsuri:
| RoByTzU123 a răspuns:

Naruto (NARUTO - ナルト -? romanizat NARUTO în Japonia) este o serie manga japoneză scrisă și ilustrată de Masashi Kishimoto, având și o adaptare anime. Personajul principal, Naruto Uzumaki, este un ninja adolescent, imprevizibil și hiperactiv, care este într-o constantă căutare de cunoaștere, visând să devină Hokage, un ninja recunoscut ca cel mai puternic dintre toți și liderul satului.[1][2]

Seria manga a fost prima dată publicată de Shueisha în cel de-al 43 număr al revistei Japan's Shonen Jump. Volumul 36, al seriei manga, a fost vândut în 71 de milioane de copii în Japonia. Viz Media a publicat o versiune tradusă în revista American Shonen Jump. Naruto a devenit cel mai bine vândut manga a celor de la Viz. Până acum, primele 14 volume sunt valabile. În ordine pentru a fi în același pas cu anime-ul, Viz a lansat volumele 16-27 în perioada septembrie-decembrie 2007.

Prima serie animată din cele două serii anunțate, produs de Studio Pierrot și Aniplex, a avut premiera în Japonia pe TV Tokyo Network și pe postul satelit Animax pe data de 3 octombrie 2002, și se află și la această oră în cadrul programului TV. Naruto a debutat în Statele Unite în cadrul programului Toonami al Cartoon Network, la data de 10 septembrie 2005, iar în Canada pe YTV's Bionix pe data de 16 septembrie 2005. Naruto a început să fie vizionat în Regatul Unit pe programul Jetix pe data de 22 iulie 2006. A început de asemenea să fie difuzat pe Toasted TV pe data de 12 ianuarie 2007, în Australia, deși putea fi vizionat pe Cartoon Network în 2006. Prima serie a durat 9 sezoane, pe când Naruto: Shippūden și-a început primul sezon pe data de 15 februarie 2007.In Romania a fost difuzat incepand cu data de 27 Februarie 2007 pe canalul Jetix.Au fost difuzate 4 sezoane adica 104 episoade.

Deci naruto!

| Forevercool a răspuns:

Naruto!
Findca in general el castiga la lupte si puterea { dupa mine } este mai mare!
Funda plz!

| ???? a răspuns:

Naruto este mult mai reusit

| birdie14 a răspuns:

Mereu văd întrebări de genul ăsta...De ce nu realizaţi că nu puteţi compara două anime cu plot-uri diferite.În primul rând Naruto are clar un avantaj, manga fiind publicată de peste 10 ani, având numeroase filme etc. pe când Fairy Tail are cred 2-3 ani de când a fost lansat. Poţi anticipa foarte uşor care va fi răspunsul,majoriatea cunoscând Naruto,şi nu Fairy Tail.
Sincer mi se pare imposibil să le compari, magia vs ninja...
Personal, cred că Naruto este mai reuşit, are un plot interesant şi îmbină foarte bine acţiunea cu umorul şi drama, dar fiecare cu părerea lui.
Baftă.

| positivity a răspuns:

Părere personală: "Naruto" este mult mai bun decât "Fairy Tail".

| Anonimul245 a răspuns:

Nah.mie personal imi place mai mult fairy tail decat naruto...cei care comenteaza acum probabil ca nu s-au uitat la ambele animeuri

| MaryaLovGD explică (pentru Anonimul245):

Da si mie la fel, dar am crezut ca nu mai primesc niciun raspuns si de aia am dat funda pentru acel raspuns. Fairy Tail e mult mai bun, parerea mea.

| VDS a răspuns:

Eu am vazut Naruto si mi-a placut. Fairy Tail nu am vazut. Cineva mi-a zis ca e mai bun Fairy tale decat Naruto. Impresiile nu se discuta.

| ピンク a răspuns:

Deci oameni buni. Nu mai puneti intrebari de genul acesta, gusturile nu se discuta! Nu faceti decat sa dati nastere la certuri interminabile. Punct.

| ピンク a răspuns:

Apropo, daca ar fi sa dau un raspusns, acela ar fi: Fairy Tail (trollface). Mi se pare mult mai amuzant si interesant. Naruto e deja veci. Tot ce face este sa se invarta de zeci de mii de ori in jurul aceleiasi povesti adaugant nenumarate filler arc-uri. Nu e ca nu imi place, inca respect acest anime. Doar ca... m-am cam plictisit de el...

| AndrewRippedbyLife a răspuns:

Nu are legatura ca e vechi sau nou ca sa fie bun mie personal imi place mai mult fairy tail dar in acelasi timp "iubesc"si anime-ul Naruto si Bleach. fiecare anime are parti bune care trebuie vazute asa ca nu cred ca e nevoie sa facem acum un clasament al anime-urilor ca sa vedem care e mai bun.
un clasament al animeurilor zic eu ca sar merita sa facem numai daca animeul e atat de prost incat ar fi mai bine sa nu fi aparut
uitate la amandoua si fa-ti singura o parere ca oamenii sunt diferiti si parerile lor la fel
bafta sper ca te-am ajutat!

| MaryaLovGD explică (pentru AndrewRippedbyLife):

M-am uitat deja la ele si la o groaza. N-ai ideea cat de multe. Da asa e, eu personal nu pot face never un clasament al anime-urilor sau personajelor din ele, pentru ca-mi este foarte greu. Mersi de raspuns. E unul din cele mai bune.

| LucyHeartifila a răspuns (pentru MaryaLovGD):

Fairy Tail e cu mult mai bun! Ceilalti care spun Naruto inseamna ca nu au vazut Fairy Tail.

| LucyHeartifila a răspuns (pentru positivity):

Dar ai vazut Fairy Tail?

| TheWolfOficial1 a răspuns:

Fairy tail

Întrebări similare