anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fani One Piece pe aici? As vrea sa fiu lamurit cu ceva ( in caz de sunt ).

11 răspunsuri:
| LaughingKarima a răspuns:

Cu ce vrei sa te lamuresc? Poate am fost eu mai atenta cand m-am uitat si pot sa te ajut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaughingKarima):

Mai am incercat de 2 ori sa vad anime-ul asta dar de fiecare data dupa ep 15 il las ca nu ma atrage cu multe. MI-a placut Naruto, F Tail si Bleach, si One Piece e asemanator dar cum am zis nu prea ma atrage dar as vrea sa il vad. Referitor la inceput, dupa ce episod devine mai interesant? Multi zic sa ma uit dupa 50, este asa? CHiar as vrea sa il vad dar inceputul e cam plictisitor pentru mine

| LaughingKarima a răspuns (pentru anonim_4396):

E adevarat ca dupa mai multe episoade incepe sa fie mai interesant, si eu la un moment dat am vrut sa nu ma mai uit. Problema e, trebuie sa il vezi de la inceput, si sa vezi toate episoadele, daca nu o sa fi pierdut in spatiu. Spre deosebire de naruto, fairy tail si bleach, one piece nu e cine stie ce de la primele episoade.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru LaughingKarima):

Bre, inainte sa fie acel "time skip" luffy incearca sa isi salveze fratele, dar restul sunt imprastiati peste tot, de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ti-am răspuns pentru ca nu m-am uitat la One Piece. Ca daca ma uitam, crezi ca nu-ti raspundeam?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor te-am incurcat cu Karima. ups laughing

anonim_4396

Aha deci. Si tu dai vina pe mine.
Cum de iti place anime-ul, are o grafica groaznica. Bine...e si vechi.

| Doub a răspuns:

E naspa.straight face

anonim_4396

Tu te uiti la un anime pentru grafica? chiarca WTF laughing

anonim_4396

Da. Asta e doar un motiv. Măcar sa fie frumos. Daca nu are grafica buna nu exista pentru mine. Compara tu Kuroshitsuji cu One piece. Si One Piece cred ca a fost foarte iubit, pe vremea lui, dar i-a cam trecut timpul.

anonim_4396

Nu sunt fan mare a lui One Piece dar nu i-a trecut timpul deloc. pana anul trecut era pe primul loc de ceva timp in Manga. Acum a fost Atack on Titan dar in rest nimeni nu ii intrecea deci nu a trecut vremea lor laughing. Chiar daca prefer mai mult Bleach sau Naruto, inteleg de ce asa multi il plac