Si eu am vizionat Vampire Knight dar daca pana acum nu a aparut sezonul 3, presupun ca nu mai apare. Imi pare rau.
Acum am mai cautat pe net si am vazut ca s-ar putea sa apara in vara aceasta sau in 20151!
2015? pe bune? treaba ta daca vrei sa astepti pana atunci dar eu nu mi-as face sperante..pana in 2015 o sa iti placa alt anime ( asta daca o sa te mai uiti pana atunci ) si nu prea cred ca v-a aparea vara asta. Daca vrei sa te uiti la un alt anime cu o poveste de liceeni iti recomand Kaichou wa maid-sama. Vizionare placuta.
Mersi ca mi-ai zis alt anime Dar are toate sezoanele?
Are 1 singur sezon..mai exact 27 de episoade, dar este genial, o sa te indragostesti de el. Eu astept sa vad daca apare si sezonul 2. Daca vrei sa il urmaresti scrie pe google,, Kaichou wa maid-sama online romana`` si primul sait aparut este cel care iti da toate episoadele cu tot cu subtitrare, in ordine. Cat despre ajutorul meu, stai calma, imi place sa ajut oamenii interesati de animeuri!
L-am terminat si chiar mia placut...Deci zici tu ca s-ar putea sa apara si sezonul 2? Poi de cand se spune ca o sa apara?
Habar nu am . Ma bucur ca ti-a placut.
Nu, nu apare. Vampire Knight Destiny este inventat de fani.
Nu exista si nici nu va exista un al treilea sezon.
Shadow82838 întreabă: