Si eu am vizionat Vampire Knight dar daca pana acum nu a aparut sezonul 3, presupun ca nu mai apare. Imi pare rau.
Nu, nu apare. Vampire Knight Destiny este inventat de fani.
Nu exista si nici nu va exista un al treilea sezon.
Acum am mai cautat pe net si am vazut ca s-ar putea sa apara in vara aceasta sau in 20151!
2015? pe bune? treaba ta daca vrei sa astepti pana atunci dar eu nu mi-as face sperante..pana in 2015 o sa iti placa alt anime ( asta daca o sa te mai uiti pana atunci ) si nu prea cred ca v-a aparea vara asta. Daca vrei sa te uiti la un alt anime cu o poveste de liceeni iti recomand Kaichou wa maid-sama. Vizionare placuta.
Are 1 singur sezon..mai exact 27 de episoade, dar este genial, o sa te indragostesti de el. Eu astept sa vad daca apare si sezonul 2. Daca vrei sa il urmaresti scrie pe google,, Kaichou wa maid-sama online romana`` si primul sait aparut este cel care iti da toate episoadele cu tot cu subtitrare, in ordine. Cat despre ajutorul meu, stai calma, imi place sa ajut oamenii interesati de animeuri!
L-am terminat si chiar mia placut...Deci zici tu ca s-ar putea sa apara si sezonul 2? Poi de cand se spune ca o sa apara?
Shadow82838 întreabă: