| florin3545 a întrebat:

Hei imi spune si mie cineva, eu am vazut un videoclip cu moartea lui naruto este adevarat, Funda happy happy happy

8 răspunsuri:
| mihaela14123 a răspuns:

Nu stiu sigur ceai vazut, dar existe un naruto movie in care arata ca(in prima parte) naruto "moare", dar aia era ce ar trebui sa se intample.O preoteasa ii prezice co sa moara dar naruto isi shimba destinul si "supavietuieste". Oricum nu se stie daca naruto o sa moara sau nu, dar dupa parerea mea no sa moara fiind (un) personaj principal.Sau mai este posibilitatea ca ceai vazut tu sa fie doar un video facut de fani in care pare ca naruto moare.

| erzabadgirl08 a răspuns:

Nu,Naruto nu moare pana la sfarsitul seriei, ceea ce ai vazut probabil este un moment in care Naruto are o luptat grea si ceilalti cred ca moare.

| Never4ever a răspuns:

Pai ia gandeste-te, ce anime sau film ai vazut tu in care sa moara personajul principal?; o3

| Sarai a răspuns:

Avand in vedere ca actiunea se invarte in jurul lui, nu are cum sa moara, poate doar la sfarsitul anime-ului.Dar ''cunoscandu-l'' pe Naruto, nu o sa se dea batut atat de usorwinking

| RoberTBaaH a răspuns (pentru Never4ever):

Pai multe, atunci cand se termina seria sau filmul.

| Never4ever a răspuns (pentru RoberTBaaH):

Dar majoriatatea nu includ moartea personajului principalwinking

| Cristian2003 a răspuns:

Nu este adevarat
Si eu am vazut.Era intr-un film n-au nici un sens cu Naruto/Shipuden

| VINTANGEq a răspuns:

Nu, nu moare. Este personajul principal al anime-ului, deci asta nu o sa se intample.